Skocz do zawartości

[kask] nieważna cena... ważny wygląd :)

mtb_rider

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak w tytule... poszukuję pilnie kasku świetnie wyglądającego... cena nie ważna... wolałbym do XC... najważniejsze to to że musi być super <_< i tak przeszukuję wszystko co znam i jest tylko jeden odpowiadający mi kask... ale poczekam na wasze propozycje :P Wy na pewno macie głębsze pokłady ... ;)

Pozadrawiam!!!

Napisano

Bez sensu pytanie- gust gustem kazdy ma inny, do tego tak na sucho ciezko powiedziec bo jak ubierzesz na czache to moze wygladac duzo gorzej niz ci sie wydawalo na fotach w necie <_<.

Napisano

Ja bym na twoim miejscu poprostu przeszukał w znanych sprawdzonych markach takich jak np. Met,Giro,Cratoni i cos z tego wybrał. Mnie sie bardzo duzo Metów i Giro podoba.

Napisano
Cena nie gra roli? ;) Ma byc xc? ;) Met 5th element :rolleyes:

no co Ty - taki garnek Koledze polecasz ?

Ja polece kask który wg. jest najładniejszy choć cena odstrasza -Giro E2

Napisano

Mnie też się podoba Supersonics, zwłaszcza w kolorze Lady :( - prawdopodobnie to będzie następca mojego obecnego Superhelixa :P ...

Głosik na Supersonicsa.

Pozdrówko estetyczne :)

Napisano

Ten FOX to bardziej do enduro, niż do XC. Mocno z tyłu zabudowany. A poza tym ten "spoiler" jest w nim tak potrzebny jak we FIACIE 126 p :)

mtb_rider, przejżyj sobie najnowszy BikeBoard, jest test paru kasków do XC w przedziale 200-360 zł. Może coś Ci się spodoba :)

• Mod Team
Napisano

Mnie bardzo podoba się Met V Element i Giro E2. Niektóre Limaty też są bardzo ładne. Meta jednak nie kupiłbym z jednego powodu - regulacja na tych paskach zatrzaskowych jest do niczego. Kompletnie to nie praktyczne. Nie wiem jak wygląda ta sprawa w innych kaskach.

Napisano

osobiście dojrzałem jeszcze Cratoni Achillon... fajny :D tylko czy go dostanę... zobaczymy... E2 również ładna... podobnie jak animas... no to mam już 4 typy :P teraz tylko wybrać... :P no chyba że jeszcze coś pominęliśmy ;)

• 5 tygodni później...
Napisano
Jak w tytule... poszukuję pilnie kasku świetnie wyglądającego... cena nie ważna...

Właśnie miałem identyczny problem... ciekaw jestem, co w końcu wybrałeś...

Mój wybór padł na Lazer Genius RD - już zamówiłem u Arnika...

Napisano

To chyba troszkę od drugiej strony szukacie moim zdaniem. Co z tego jak będzie wyglądał jeśli nie będzie leżał jak należy :)

Napisano

No... ale kto Ci powiedział że kupuję w ciemno ?

Tyle że w normalnych sklepach to wybrać nie ma w czym...

jak już mają odpowiedni model to nie ten rozmiar, albo nie ten kolor...

Jedni chcą się wyróżniać - inni wolą zniknąć w tłumie... tak to już jest :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...