DuzyMarek Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry352423 Tu jest link do tematu z naklejkami. Może zrobilibyśmy jedno wspólne zamówienie? Oczywiście jeśli ktoś jest chętny... Co prawda nie znam tutaj nikogo z widzenia, oprócz kolegi pigla, ale może warto zaoszczędzić te kilka złotych na przesyłce. Powiedzmy, że mógłbym się tym zająć (mam nadzieję, że nikt mnie w konia nie zrobi ), ale od razu zaznaczam, że nie wiem czy będę miał w najbliższym czasie okazję aby wyskoczyć gdzieś z Wami na wycieczkę.
lukas_t1 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 ja się pisze jakby co, bardzo dobry pomysł
pigla Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Ależ oczywiście piszę sie na ten wspaniały pomysł Może nareszcie na trasie zobaczę kogoś z was i nie będę się już musiał zastanawic "hmmm może to też jakiś zapaleniec z forum..." DuzyMarku jak chcesz byc pewny mej osoby to mogę wleciec do Cibie z gotówką
DuzyMarek Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Napisano 20 Kwietnia 2007 Odzew choć nieduży - to zawsze jakiś . Proponuję więc stworzenie listy z nickiem i liczbą kompletów (komplet 2 naklejek kosztuje 1,50zł). Możliwość wpisywania się na listę do wtorku do godziny 10:00. Po tym terminie zamykam listę i zamawiam naklejki u yupitera69. Sposób zapłaty - jak komu wygodniej. Mam konto w mbanku, więc kto chce będzie mógł zrobić przelew (ale dopiero po zamknięciu listy). Jeśli nie macie konta w mbanku to pewnie Wam się to nie kalkuluje, to można zapłacić przy odbiorze (tak chyba najwygodniej moim zdaniem). Kwestia odbioru - we wszystkie poniedziałki i środy, w godz. 18-23 pracuję w kafejce internetowej Myszabit, ul. Wierzbięcice 24B (na wysokości przystanku tramwajowego Św. Czesława w stronę Dębca). Jeśli komuś daleko bądź mu nie odpowiada, to możemy się spotkać, któregoś słonecznego dnia na Malcie przy źródełku. Jak ktoś ma inne propozycje, piszcie. Jeśli chodzi o podział kosztów wysyłki - po zamknięciu listy będzie wiadomo ile jest chętnych osób i podzielimy koszty po równo. Dlatego, ewentualne przelewy dopiero po zamknięciu listy, żeby było wiadomo ile dokładnie przelać. Uwagi końcowe - niestety nie jestem organizacją charytatywną, ale jak ktoś śledził temat naklejek od początku to wie, że charytatywnie naklejek się nie dało zrobić . Dopisanie się do listy traktujmy więc poważnie . W chwili jej zamknięcia robię zamówienie przez Allegro i wykładam swoją kasę, na której zwrot potem liczę. Aha, no i najważniejsze. Jedyną moją korzyścią z całej tej sytuacji będzie uśmiech na Waszych twarzach gdy rozpoznamy się kiedyś na trasie, właśnie dzięki naklejce.. Kontakt do mnie: -na priva -GG: 417383 -mail: lagoodwski@o2.pl Proszę dopisywać się do listy wg. wzoru: Lp., nick, ilość kompletów 1. DuzyMarek, 2
bartek_0505 Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 DużyMarku - czy mógłbyś mi podesłać zwykłym listem 2 naklejki do Stęszewa? Bardzo chcę kupić te naklejki, a nie pojadę po nie specjalnie 30km...oczywiście za przesyłkę zapłacę, mogę jutro wpłacić sianko za naklejki (bo chciałbym 2 !) i przesyłkę. Da rade? Pozdrawiam. 1. Duży Marek, 2 2. bartek_0505, 2
DuzyMarek Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeśli nie masz innej możliwości, to nie widzę problemu. Jeśli chodzi o przelew to dopiero po zamknięciu listy, tak jak napisałem wcześniej. Kto jeszcze chętny niech się dopisuje .
pigla Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 1. Duży Marek, 2 2. bartek_0505, 2 3. lukas_t1 1 komplet (dwie naklejki) 4. pigla 1 Pozwoliłem sobie na małe podsumowanie listy Też myślałem, że więcej Wielkopolan z forum, nie chce być anonimowych na trasie
Andrew18 Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 ja mam naklejeczki od ejpoka sa troszeczke inne ale podobne wiec mozna mnie poznac
nikodem Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 ja również mam naklejki od ejpoka ale zastanawiam się nad następnymi
bartek_0505 Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 DużyMarku, co w związku z tymi naklejkami? Kiedy zamawiamy?
DuzyMarek Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Napisano 22 Kwietnia 2007 Tak jak pisałem wcześniej, zamykam listę we wtorek o 10:00 i od razu zamawiam na Allegro.
DuzyMarek Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Napisano 23 Kwietnia 2007 dejot Na aukcji mozna kupić 1 komplet = 2 sztuki. Rozumiem, że chcesz 1 komplet, tak? Lista: 1. DuzyMarek, 2 2. bartek_0505, 2 3. lukas_t1, 1 4. pigla, 1 5. dejot, 1 Ktoś jeszcze jest chętny?
DuzyMarek Napisano 24 Kwietnia 2007 Autor Napisano 24 Kwietnia 2007 No dobra, zamykam listę i robię zamówienie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.