homik Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Co do spotkania kogoś z naklejeczką to tylko mi migły 2 osoby na maratonie w Karpaczu ja sam mam na goleni amorka i pięknie się prezentują tylko mam je od kogoś innego a od kogo to wielka słodka tajemnica:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Zamówiłem sobie dzisiaj 4 naklejeczki + 4 dla brata . Brat jest też zalogowany na forum :lol: Teraz czekam na przesyłke i naklejam na bika :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 ja też uległem "modzie" a niech mi golenie amorka chronią przed otarciami Zamawiając myślełem że dostane 2*2 + 2 gratis. Ale po rozmowie okazało się, że to jest 2 szt. + gratis, bo przez przypadek kupowałem u konkurencji. Na szczęscie laska po tej wymainie zdań poszła na kompromis i przysłała 5 sztuk. (2,40 + wysyłka). A więc po sztuce poszło na amorka, i jedna na góre ramy, jak wymiekam to patrze na XC i od razu sił przybywa Z pozostąłych 2 sztuk, jedna poszła na samochód, zalepiła inną żółtą naklejke poprzedniego właściciela, bo dziadostwo nie chiało zejść. A piąta ... chyba się zgubiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 a właśnie co to za gościówka jest? ktoś z forum? czy zwietrzyła interes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 http://allegro.pl/item188878394_naklejki_n..._1_gratis_.html Muszę porównać z Sebkiem, zobacze czy ta sama jakość. I tak wykazała się dobra wolą, bo sama z siebie przysłała 5, zamiast 3. Choć mysłałem przy licytowaniu, że będzie 6. Jak kupowałem, to wpisałem xc zone i tylko ona mi wyskoczyła, tamten musieł miec przerwe pomiędzy aukcjami. Nakleja wygląda na OK i raczej szybko nie zejdzie, przeżyła deszcz i błoto już. natolinka1 i jeszcze jakaś http://allegro.pl/item179687028_naklejka_xc_zone.html Doris_18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Doris 18 to aukcja Konia- usera forum, ktory to wypalil z idea nalepek- wysle wszystkim za darmo etc. Ludzie zalicytowali, a wlep nie ma do dzis Zdecydowanie nie brac pod uwage...zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Fakt Ale ja i tak miałem za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 Czekaj czekaj, Konio Ci przyslal, czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 21 Maja 2007 Udostępnij Napisano 21 Maja 2007 To co, jakiś przekreciasz mały to jest, co na kilka zł naciąga? Może lata tak po forach róznych Teraz siedzi na forum np: Citroena i wciska innym pomysły: "a może jakies nalepy klubowe" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 Nie, Konio mi nie przysłał Po prostu pojechałem do tego serwisu o którym pisał Yupiter, tam gdzie serwisują składaki i jeden rower downhillowy I tam sobie pogadałem ze sprzedawcą, za banalną usługę prostowania łańcucha (myślałem że trzeba wywalić skrzywiony kawałek) wziął 0zł i jeszcze zarzucił 3 kompletami co bym dał znajomym z forum Promocja się chyba udała bo z małymi usterkami chyba będę tam jeździł, nie ma tłoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 22 Maja 2007 Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 A ja niedawno dostalem 6 naklejek od Ejpoka i saaa bardzo fajne odblaskowe:) Nakleilem sobie juz jedna na amortyzator, by wszyscy na maratonie w Przemyslu wiedzieli z jakiego to ja forum jestem. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Naklejki dotarly rowniez i do mnie Jedna umiescilem na sztycy. Poki co to chyba wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 28 Maja 2007 Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 I do mnie już doszły . Jedna na amora druga na rame, a trzecia na...auto :lol: ale to później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati15 Napisano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 naklejeczka zamówiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
algra7 Napisano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 i ja dołączam do grona zanaklejkowanych tzn póki co zamówiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejpok Napisano 9 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 mam do rozdania kilkanascie naklejek forumowych na auto, podglad Macie w linku , sa dwie opcje , jasna ( odblaskowa) i ciemna na jasne auto, jesli ktos jest zainteresowany to gg albo priv http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...ad43574b87.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koncertownik Napisano 10 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Naklejeczki zamówione, pieniążki przelane, teraz tylko czekać na dostawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auch Napisano 15 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 U mnie rower już ozdobiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zamówiłem ale trzeba poczekać do 20 sierpnia Cierpliwym trza być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szajbz Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Dołączam do grona zanaklejkowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 mam do rozdania kilkanascie naklejek forumowych na auto, podglad Macie w linku , sa dwie opcje , jasna ( odblaskowa) i ciemna na jasne auto, jesli ktos jest zainteresowany to gg albo priv http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...ad43574b87.html masz je jeszcze?;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delfiko Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Witaj,Też bym prosił o takową naklejkę Priv:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mad Max Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Też bym się pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 masz jeszcze? też bym się pisał. niezłe są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 8 Września 2007 Udostępnij Napisano 8 Września 2007 No Ejpok ja tez bym chciał mój malan sie domaga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.