Skocz do zawartości

[Naklejki XC Zone]

Rekomendowane odpowiedzi

Co do spotkania kogoś z naklejeczką to tylko mi migły 2 osoby na maratonie w Karpaczu ja sam mam na goleni ;) amorka i pięknie się prezentują tylko mam je od kogoś innego a od kogo to wielka słodka tajemnica:d

ja też uległem "modzie" :D a niech mi golenie amorka chronią przed otarciami ;)

Zamawiając myślełem że dostane 2*2 + 2 gratis. Ale po rozmowie okazało się, że to jest 2 szt. + gratis, bo przez przypadek kupowałem u konkurencji.

Na szczęscie laska po tej wymainie zdań poszła na kompromis i przysłała 5 sztuk. :D (2,40 + wysyłka).

A więc po sztuce poszło na amorka, i jedna na góre ramy, jak wymiekam to patrze na XC i od razu sił przybywa ;):)

1ebb0463a98c2088m.jpg

Z pozostąłych 2 sztuk, jedna poszła na samochód, zalepiła inną żółtą naklejke poprzedniego właściciela, bo dziadostwo nie chiało zejść. A piąta ... chyba się zgubiła ;)

http://allegro.pl/item188878394_naklejki_n..._1_gratis_.html

Muszę porównać z Sebkiem, zobacze czy ta sama jakość.

I tak wykazała się dobra wolą, bo sama z siebie przysłała 5, zamiast 3. Choć mysłałem przy licytowaniu, że będzie 6.

Jak kupowałem, to wpisałem xc zone i tylko ona mi wyskoczyła, tamten musieł miec przerwe pomiędzy aukcjami.

Nakleja wygląda na OK i raczej szybko nie zejdzie, przeżyła deszcz i błoto już.

natolinka1

i jeszcze jakaś

http://allegro.pl/item179687028_naklejka_xc_zone.html

Doris_18

Nie, Konio mi nie przysłał :blink: Po prostu pojechałem do tego serwisu o którym pisał Yupiter, tam gdzie serwisują składaki i jeden rower downhillowy :) I tam sobie pogadałem ze sprzedawcą, za banalną usługę prostowania łańcucha (myślałem że trzeba wywalić skrzywiony kawałek) wziął 0zł i jeszcze zarzucił 3 kompletami co bym dał znajomym z forum :D Promocja się chyba udała bo z małymi usterkami chyba będę tam jeździł, nie ma tłoku :D

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...