Skocz do zawartości

[Naklejki XC Zone]

Rekomendowane odpowiedzi

No wlasnie gdzie tu najlepiej nakleic zeby bylo widoczne. Chyba na amorze to ja nie dam rady bo mam DUKE a tam napisy DUKE sa wypukle:)

Chyba sobie nakleimy na tej rurce z przodu pod znakiem firmowym ramy, co o tym myslicie, bedzie widac z przodu kto jedzie:)

A czy ktos z Was spotkal kiedys bikera z taka nalejka na trasie?

Pozdro

Ja nakleiłem na ramie i efekt jest przepiękny. Na amortyzatorze za słabo naklejki było widać.

e2524d4f248d358cm.jpg

Moim zdaniem powinienes przykleic ta naklejke w tym miejscu ale po lewej stronie, w takim przypadku jak ktos cie wyprzedza ma mozliwosc zobaczyc naklejke, tak samo jak jeszcze z naprzeciwka to tez ma mozliwosc zobaczyc, a jak masz z prawej to mysle ze takiej mozliwosci niema w obu przypadkach.

Sam myslalem czy nie nakleic naklejki na amorze tak jak tu sie pisalo na dole po lewej, ale widzac Twoja fotke chyba nakleje tak jak ty tylko z lewej:)

też już dostałem i okleiłem 2 kólka :wink:

7a93891ef057d85cm.jpg

4b2922de966f2caam.jpg

i na koniec okleiłem też 4 kólka: :)

93b71739f9695cfbm.jpg

pozdrawiam

Ej no kurde masz moj amor!!!!!!!!!!!.....hehehe mam taki sam:), jak sie sprawuje bo u mnie git juz 2 sezony:), chcialem zmienic na sid team ale duke podobno lepszy.

Moim zdaniem powinienes przykleic ta naklejke w tym miejscu ale po lewej stronie, w takim przypadku jak ktos cie wyprzedza ma mozliwosc zobaczyc naklejke, tak samo jak jeszcze z naprzeciwka to tez ma mozliwosc zobaczyc, a jak masz z prawej to mysle ze takiej mozliwosci niema w obu przypadkach.

Sam myslalem czy nie nakleic naklejki na amorze tak jak tu sie pisalo na dole po lewej, ale widzac Twoja fotke chyba nakleje tak jak ty tylko z lewej:)

Naklejki dostaje się 2 sztuki, więc mam i z lewej i z prawej strony ramy :)

Ej no kurde masz moj amor!!!!!!!!!!!.....hehehe mam taki sam:), jak sie sprawuje bo u mnie git juz 2 sezony:), chcialem zmienic na sid team ale duke podobno lepszy.

No i jak widzisz da się nakleić na duke'a! :twisted: sprawuje się dobrze, całkiem fajnie się na nim pomyka, choć jest chyba troszeczkę za miękki jak na moje ~90kg wagi! po co zmieniać skoro ten jest dobry? :)

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...