DuzyMarek Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ano odpisywał, ledwo zadałem pytanie i po kilku minutach miałem odpowiedź . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 czy mozecie jakies fotki zamiescic gdzie nalepiliscie i z jakim efektem ? też już dostałem i okleiłem 2 kólka :wink: i na koniec okleiłem też 4 kólka: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 U mnie to tak sie prezentuje: http://www.mfoto.pl/uploads/1277/hpim0851_7c737.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrCK Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 A u mnie naklejek jak nie było tak nie ma...a kase wpłaciłem w srode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Road_King Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 U mnie przyszły bez problemu , całkiem , całkiem , już zdążyły się zbrudzić na maratonie we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianYukon Napisano 14 Maja 2007 Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Podekscytowany waszymi naklejkami sam zamówiłem sobie PiotrKC jeśli wysyłałeś pieniądze przelewem to nie ma się co martwić(miały prawo jeszcze nie przyjsć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Ja już swoje odebrałem. Niemoge się doczekać, aż je nakleje na nową ramkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek23 Napisano 15 Maja 2007 Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 No wlasnie gdzie tu najlepiej nakleic zeby bylo widoczne. Chyba na amorze to ja nie dam rady bo mam DUKE a tam napisy DUKE sa wypukle:) Chyba sobie nakleimy na tej rurce z przodu pod znakiem firmowym ramy, co o tym myslicie, bedzie widac z przodu kto jedzie:) A czy ktos z Was spotkal kiedys bikera z taka nalejka na trasie? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 16 Maja 2007 Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Ja jeszcze nie mialem przyjemnosci, ale za to spotkalem bez naklejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio49 Napisano 16 Maja 2007 Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A ja kupiłem Naklejki są... Nie na amorze - bo biały ale na mostku [z przodu ] i ramie podsiodłówka po lewo i górna rura po prawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szalony Napisano 16 Maja 2007 Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Dzisiaj odebralem naklejeczki i wygladaja bardzo dorze. Zaraz pojde je nakleic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek23 Napisano 16 Maja 2007 Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 A ja czeka, wczoraj wplacilem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Maja 2007 Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 a ja mam na sztycy z tyłu, żeby jakbym kiedyś kogoś wyprzedzał to widzieł ze ja z pożadnego forum jestem i na lewej goleni. pieknie sie prezentuja;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrCK Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 A u mnie jak nie było tak nie ma, kurde ale takie cos to mnie denerwuje, biegam szybko tam do banku żeby jaknajszybciej mu wpłacić kase a on nie wiem czy te naklejki w ogóle wysłał.. czekam już ósmy dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Mi wyslal 14. 05. na razie nic nie przyszlo... Ale to pewnie wina poczty polskiej ktora jak zwykle leci w kulki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek23 Napisano 17 Maja 2007 Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Ja nakleiłem na ramie i efekt jest przepiękny. Na amortyzatorze za słabo naklejki było widać. Moim zdaniem powinienes przykleic ta naklejke w tym miejscu ale po lewej stronie, w takim przypadku jak ktos cie wyprzedza ma mozliwosc zobaczyc naklejke, tak samo jak jeszcze z naprzeciwka to tez ma mozliwosc zobaczyc, a jak masz z prawej to mysle ze takiej mozliwosci niema w obu przypadkach. Sam myslalem czy nie nakleic naklejki na amorze tak jak tu sie pisalo na dole po lewej, ale widzac Twoja fotke chyba nakleje tak jak ty tylko z lewej:) też już dostałem i okleiłem 2 kólka :wink: i na koniec okleiłem też 4 kólka: pozdrawiam Ej no kurde masz moj amor!!!!!!!!!!!.....hehehe mam taki sam:), jak sie sprawuje bo u mnie git juz 2 sezony:), chcialem zmienic na sid team ale duke podobno lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Moim zdaniem powinienes przykleic ta naklejke w tym miejscu ale po lewej stronie, w takim przypadku jak ktos cie wyprzedza ma mozliwosc zobaczyc naklejke, tak samo jak jeszcze z naprzeciwka to tez ma mozliwosc zobaczyc, a jak masz z prawej to mysle ze takiej mozliwosci niema w obu przypadkach. Sam myslalem czy nie nakleic naklejki na amorze tak jak tu sie pisalo na dole po lewej, ale widzac Twoja fotke chyba nakleje tak jak ty tylko z lewej:) Naklejki dostaje się 2 sztuki, więc mam i z lewej i z prawej strony ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 A poza tym co to znaczy że ktoś cię wyprzedza? Ja mam na lewej goleni amortyzatora, a druga gdzieś leży na półce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 zamowiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majki Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Ej no kurde masz moj amor!!!!!!!!!!!.....hehehe mam taki sam:), jak sie sprawuje bo u mnie git juz 2 sezony:), chcialem zmienic na sid team ale duke podobno lepszy. No i jak widzisz da się nakleić na duke'a! :twisted: sprawuje się dobrze, całkiem fajnie się na nim pomyka, choć jest chyba troszeczkę za miękki jak na moje ~90kg wagi! po co zmieniać skoro ten jest dobry? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jakies 2 godzinki temu byl u mnie listonosz i wreczyl mi przesylke Zaraz pobieglem do garazu i przykleilem na sztycy z tylu i na lewej goleni u gory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kr1zje Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Publius podarował mi jedną z zakupionych naklejek, po czym nalepiłem ją na amorek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek23 Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 No przyszly, sa calkiem niezle i wygladaja tak dobrze ze chyba przetrwaja niesprzyjajace war. atmosferyczne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 18 Maja 2007 Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 I mój rowerek doczekał się naklejek Wylądowały na lewej goleni (żeby wymijający widzieli) i na sztycy (dla tych wyprzedzonych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek23 Napisano 19 Maja 2007 Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Przyklejone, a o: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ee15cb1dbb7b24f.html po przemysleniu sprawy nakleilem tylko na amora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.