wacha333 Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 ...ogladalem ... i zgadzam sie... pro naklejeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalah Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 ok 4kpl. zamówione , kaska przelana... pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 no ja tez już wpłaciłem powinny być w tym tygodniu,ktoś z Lublina ma taka wlepkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrys17 Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Fajny pomysl z tymi naklejkami Jestem ciekaw ile osob sie skusi na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toomp Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Naklejki już odebrałem są naprawdę fajne. Dzięki yupiter69 :!!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja też już mam . W końcu odebrałem list z poczty (leżał tam od czwartku). Ej ej, a gdzie sobie naklejacie drugą naklejkę? Bo jak wiadomo komplet=2 sztuki. Jedną to rozumiem, że na lewą goleń amora, a drugą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalah Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 A to na pralke sobie przyklej ... a tak na serio to to chyba taka zapasowa bo z tego co wiem to w planach tylko prawa golen widelca byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Nie no pralka to lekka przesada :lol:. No chyba, że ktoś liczy, że ktoś go zauważy z tą pralką w czasie przeprowadzki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalah Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 ty sie 2 martwisz ??? ja bede mial 8 i co z nimi zrobie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 1 Maja 2007 Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Zawsze można sobie jedną strzelić na obudowie od kompa, biurku, skrzynce z narzędziami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 kuźwa z rozpędu kupiłem u niej i już zaplaciłem po prosu wpisałem w allegro w szukaj: xc zone i tylko to wyszło wrrrrrr Najpierw przetestuje to wodą czy bedzie sens to naklejać, generalnie tak naklejka bedzie u mnie od dołu dolnej rury, ochrona przed kamyczkami :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudd Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Do mnie naklejki właśnie przyszły - widać że są wykonane profesjonalnie 1 od razu wylądowała na prawej goleni amora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esc0bar Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 No, ja takze dostalem naklejki. Sa bardzo dobrze wykonane. Dobrze przylegaja do amora i co najwazniejsze super wygladaja. Takze chcialbym jeszcze raz podziekowac za cala transakcje autorowi tych cudenek! Pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 do mnie przed chwila przyszły. zaraz lece je przykleic na amorek.;D a wyglądaja bardzo profesjonalnie.;] wielkie dzieki yupiter69! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcio Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 A mi sprzedajacy z allegro powiedzial ze dostane naklejki razem z przedmiotem i nic nie wyszło :? nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Aukcja zakończona Będzie jeszcze kontynuacja albo jakiś inny sposób kupna ?? Bo ja bym się pisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukas_Mako Napisano 4 Maja 2007 Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 właśnie otrzymałem wlepki. Świetna robota naprawdę piękne i porządne, wielkie dzięki yupiter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tooreck Napisano 5 Maja 2007 Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 no naklejki wreszcie przyszły - jedną przykleiłem na amora drugą na ramie na rurze podsiodłowej, naklejki ładne i porządnie wykonane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Aukcja zakończona Będzie jeszcze kontynuacja albo jakiś inny sposób kupna ?? Bo ja bym się pisał. Jest nowa aukcja: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=575535 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majk Napisano 9 Maja 2007 Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 czy mozecie jakies fotki zamiescic gdzie nalepiliscie i z jakim efektem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Ja nakleiłem na ramie i efekt jest przepiękny. Na amortyzatorze za słabo naklejki było widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 lukas t1 (7-05-2007 20:09) chyba se z braku miejsca na czole nakleje to też jest sposób:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrCK Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Siema! Wczoraj o 17 przelałem kase, 5,5 zł(za polecony i jeden zestaw) to kiedy naklejki powinny dojść? Meilem poinformowałem Pana jupitera ale nie dostałem odpowiedzi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalah Napisano 10 Maja 2007 Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 spokojnie naklejeczki powinny dojsc szybko (ja wzialem ta przesylke za 4pln).. U mnie wsjo doszlo, all gut... wpaniala robota Teraz do tych naklejek musze tylko rower jeszcze kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrCK Napisano 11 Maja 2007 Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Hahahaha... kalah to tak jak ja :lol:, naklejki mam a rower dopiero dzis zamówiłem (kross A6 :twisted: ). Ja także kupiłem tą przesyłke za 4zł, ile wam szło ? Odpisał wam w ogóle yupiter na jakiegos maila? bo ja wysłałem dwa i nie odpowiedział..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.