Skocz do zawartości

[Naklejki XC Zone]

Rekomendowane odpowiedzi

Zgadzam się w 100%, ale po to jest to forum, żeby móc wyrazić swoją opinię :). Oczywiście każdy zrobi jak uważa, ja po prostu śledziłem temat od początku i wiem, że nie obyło się bez zamieszania i niepotrzebnych nerwów, stąd mój głos w tej sprawie :). Zresztą deklarowałem się, że będę zamawiał u yupitera, więc niejako mam udział w kreowaniu popytu na naklejki :D.

:)

http://www.allegro.pl/item188878394_naklej..._1_gratis_.html

Znalazłem przed chwilą tę aukcję. Naklejki niby tańsze o 30 groszy, ale za to koszty przesyłki wyższe. Opłacalność tylko przy większych zamówieniach.

Nie jest taniej,

u Yupitera masz 1,50 PLN za 2 naklejki,

tam 1,20 za naklejkę, przy czym zamawiając 2 naklejki, trzcią dostaje się za free,

zatem np.: koszt 6 naklejek u Yupitera wynosi (3x2 naklejki) 4,50 PLN, a tam (2x2 + 2 za free) wychodzi 4,80 PLN - czyli drozej :)

niby wolny rynek,

ale przy 'nowej' aukcji zglosilem lamanie zasad allegro,

raz ze zdjecie wzieto z aukcji Yupieterka, to jeszcze podano 2, calkiem inne koszta przesyłki.

Eee... Kurde! Jajca sobie ktos robi, czy jak?

Mysle ze osoba, ktora wystawila "konkurencyjna" aukcje nie uzyskala nawet zgodny od autora projektu.

Ale z osadem poczekam na wypowiedz autora.

Tak, czy siak ktos chce zaobic... i nie wyglada to najlepiej...

witam

mi wygląda podejrzanie... to chyba albo nadruk na papierze zabezpieczony folia albo naklejka wycięta z folii na ploterze

Ja nie mogę nikomu zabronić zakupu niech każdy decyduje sam gdzie chce kupić

To już nie pierwsza osoba która podszywa się pod produkty wykonywane przeze mnie

Najczęściej są to produkty drukowane na papierze i oklejane folią bezbarwną - zresztą wystarczy poczytać u takich sprzedawców komentarze

naklejki są do pierwszego deszczu...

PS. allgrowicz mógłby wykazać się większą inwencją i zmienić opis i fotografię ....

pozdrawiam forumowiczów

Ja sie tylko boje ze moze dojsc do tego ze byle gosc na allegro sobie kupi dla komentarza, albo nawet nie znajac forum. Poprostu nazwa jest mimo wszystko w miare uniwersalna i moze nastapic taki zonk ze bedzie ktos mial tą naklejke wogole nie wiedząc o forum. Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...