Schwefel Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 DuzyMarek mamy wolny rynek i każdy może kupować gdzie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Zgadzam się w 100%, ale po to jest to forum, żeby móc wyrazić swoją opinię . Oczywiście każdy zrobi jak uważa, ja po prostu śledziłem temat od początku i wiem, że nie obyło się bez zamieszania i niepotrzebnych nerwów, stąd mój głos w tej sprawie . Zresztą deklarowałem się, że będę zamawiał u yupitera, więc niejako mam udział w kreowaniu popytu na naklejki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 To kogo jest wlasciwie ta druga aukcja, ze tak zapytam z ciekawosci? Bo jak mowil DuzyMarek realnie wychodzi drozej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J0seph Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 http://www.allegro.pl/item188878394_naklej..._1_gratis_.html Znalazłem przed chwilą tę aukcję. Naklejki niby tańsze o 30 groszy, ale za to koszty przesyłki wyższe. Opłacalność tylko przy większych zamówieniach. Nie jest taniej, u Yupitera masz 1,50 PLN za 2 naklejki, tam 1,20 za naklejkę, przy czym zamawiając 2 naklejki, trzcią dostaje się za free, zatem np.: koszt 6 naklejek u Yupitera wynosi (3x2 naklejki) 4,50 PLN, a tam (2x2 + 2 za free) wychodzi 4,80 PLN - czyli drozej niby wolny rynek, ale przy 'nowej' aukcji zglosilem lamanie zasad allegro, raz ze zdjecie wzieto z aukcji Yupieterka, to jeszcze podano 2, calkiem inne koszta przesyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Heh, faktycznie. Trochę na wyrost pomyślałem, że 1,20 zł to cena za 2 naklejki. Mój błąd. A więc tym bardziej nie ma sensu tam kupować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Eee... Kurde! Jajca sobie ktos robi, czy jak? Mysle ze osoba, ktora wystawila "konkurencyjna" aukcje nie uzyskala nawet zgodny od autora projektu. Ale z osadem poczekam na wypowiedz autora. Tak, czy siak ktos chce zaobic... i nie wyglada to najlepiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaznaulicach Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 no to ja też nie chcę zostawać w tyle i sobie zamówiłem. może się spotkamy na szlaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter69 Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 witam mi wygląda podejrzanie... to chyba albo nadruk na papierze zabezpieczony folia albo naklejka wycięta z folii na ploterze Ja nie mogę nikomu zabronić zakupu niech każdy decyduje sam gdzie chce kupić To już nie pierwsza osoba która podszywa się pod produkty wykonywane przeze mnie Najczęściej są to produkty drukowane na papierze i oklejane folią bezbarwną - zresztą wystarczy poczytać u takich sprzedawców komentarze naklejki są do pierwszego deszczu... PS. allgrowicz mógłby wykazać się większą inwencją i zmienić opis i fotografię .... pozdrawiam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zamówione! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Chcę zamówić sobie naklejeczki od yupitera. Czy ktoś brał przesyłkę listem zwykłym? Nie wiem czy brać tę formę bo różnie z naszą pocztą bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Prawdopodobieństwo zaginięcia takiego listu jest znikome, tym bardziej że to nie jest nic wypukłego tylko kawałek papieru. Kartki pocztowe i listy spokojnie dochodzą to i naklejki bez problemu dotrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dla świętego spokoju wziąłem list polecony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heavy_puchatek Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja odebrałem wczoraj, wersję z zaorąglonymi rogami, 3 komplety: dla siebie i 2 osób z Wrocka od tego miłego pana serwisanta do spraw rowerów downhillowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ja dzis poczta dostalem swoje, takze jutro na masie bede mial juz dobry znaczek a nie pomazany wydruk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Dziś dostałem i przykleiłem:P i są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 ... to jest nas coraz wiecej... spoko pomysl z tymi naklejkami :) pozdro dla ojca naklejek :P mam nadzieje ze bede na maraton w Karpaczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 hm. skontaktowałem sie z yupiterem. kase przelałem. i wysłałem meila z danymi i z info ze przelałem kase. i cisza. ciekawe kiedy przyjda?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Publius Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Nie bój nic, przyjdą. Do mnie przyszły ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Ja sie tylko boje ze moze dojsc do tego ze byle gosc na allegro sobie kupi dla komentarza, albo nawet nie znajac forum. Poprostu nazwa jest mimo wszystko w miare uniwersalna i moze nastapic taki zonk ze bedzie ktos mial tą naklejke wogole nie wiedząc o forum. Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 mam nadzieje. tylko ze ja przez allegor nie kupowałem bo mi kurna konto zablokowali.;/ ale bede czekał ewentualnie sie upomne. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 A nawet jesli ktos spoza forum kupi, to co? Skoro nawet nie bedzie wiedzial co to i do czego... Phie, ja bym sie tak tym nie przejmoooowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 No to i ja kupuję. Można się umówić na odbiór gdzieś jutro?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Dziś odebrałem naklejki Wyglądają na profesjonalną robotę. Zobaczymy jak przejdą próbę czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow265 Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Ja dostalem wczoraj i od razu wlepilem na amor A nie napisalem wczesniej ze wzgledu na nieosiagalnosc i dzisiejsza wycieczke na Zar Jak dla mnie fajne wlepy, duzo nie zajmuja a w oczy trochu raza na czarnej goleni, zobaczymy jak bedzie na dluzszy dystans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toomp Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Właśnie zamówiłem i czekam na wiadomość gdzie można odebrać naklejki we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.