Gal Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Witam! I oto po wielu trudach pojawily sie tak dlugo wyczekiwane... http://allegro.pl/show_item.php?item=187565593 Naklejki sa w dwoch krojach. Zaokraglone i sciete rogi. Wielkie podziekowania dla Yupitera69, ktory ich produkcje przyplacil banem, oraz dla wielu innych osob zaangazowanych w akcje. Pozdrawiam! P.S. Do moderatora: Prosze o przyklejenie tematu. Dziekuje.
heavy_puchatek Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Ja odbieram osobiście Będą mi się komponować z ramką/amorem czy czymkolwiek innym bo i tak wszystko mam czarne^^
Yah0o_121 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 Fajny pomysł z tymi naklejkami Szkoda tylko że user przypłacił to banem :| Ale nic... Zamówiłem
Biera Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 koszt przesyłki 10.50 to już u Miecia było taniej...
Yah0o_121 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 ale jak zapłacisz przelewem, to możesz listem za 2zł wysłać
gryf222 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 koszt przesyłki 10.50 to już u Miecia było taniej... KOSZTY WYSŁKI: list zwykły - 2 PLN (na odpowiedzialność kupującego) list polecony - 4 PLN na życzenie priorytet + 0,80 PLN przesyłka pobraniowa priorytet (płatne u listonosza) – 10,50 PLN Możliwy odbiór osobisty na terenie Wrocławia po wcześniejszym ustaleniu Biera czytaj uważniej
Shadow265 Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 No to ja tez zamawiam, w koncu po calej "aferze" naklejkowej... Czy jak to tam zwac. W kazdym razie identyfikuje sie z tym forum, wiec jakbym mogl wlepy nie miec
DuzyMarek Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Jeżeli ktoś jest z Poznania lub okolic, zapraszam tutaj: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...mp;#entry352908 Organizuję jedno zamówienie poznańskie, co by nie dać zarobić Poczcie Polskiej i by była okazja się poznać .
Gal Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Napisano 20 Kwietnia 2007 Ja juz dzis odebralem nalepy i nakleilem gdzie trzeba... Jutro jak naladuje aku do aparatu, to sie pochwale fotka :] P.S. DuzyMarek bardzo dobry pomysl :]
DuzyMarek Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 Dzięki, ale nie mój . Ktoś w poprzednim temacie rzucił podobną propozycję dla Trójmiasta, no i podchwyciłem to. A o co chodzi z tym, że są dwie wersje (zaokrąglone/ścięte rogi)? W opisie aukcji nie znalazłem żadnej informacji o tym.
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Kwietnia 2007 Mod Team Napisano 20 Kwietnia 2007 Wątek przypięty, naklejki zamówione a ban ponoć zdjęty.... ?
Ślawus Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 ja również dzisiaj odebrałem naklejeczki wyglądają naprawde profesjonalnie, zobaczymy co czas pokaże. P.S. bany zostały zdjęte.
Shadow265 Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Ja wczoraj wplacilem kase, teraz tylko blogo sobie czekam A o co chodzi z tym, że są dwie wersje (zaokrąglone/ścięte rogi)? W opisie aukcji nie znalazłem żadnej informacji o tym. Sciete czy okragle rogi- wybierasz po skontaktowaniu sie z Yupiterem Jak z nim gadalem w czwartek to podobno okragle sie konczyly, wiec sie pospiesz, bo pozniej ida sciete juz, A o co z tym chodzi? Zaokraglone to chyba wiemy, a sciete to poprostu rogi "do szpica" Co do bana... I tak ma byc
QWEY564 Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 może teraz łatwiej będzie zlokalizować na trasie jakiegoś bikera PS ta naklejka z allegro jest z mojego amorka tak więc wypadało by podziękować Katsumoto za wymyślenie i wporwadzenie w życie pierwowzoru forumowej naklejki
Bizon Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Też sobie zamówiłem naklejki zobaczymy jak zniosą warunki atmosferyczne Co do bana to za bardzo nie siedzę w temacie ,ale to chyba dobrze ,że go zdjęli
yupiter69 Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Też sobie zamówiłem naklejki zobaczymy jak zniosą warunki atmosferyczne Co do bana to za bardzo nie siedzę w temacie ,ale to chyba dobrze ,że go zdjęli tak mam już zdjęty ban... naklejki powoli się rozchodzą - osobiście odebrały 3 osoby proszę o podanie nicków z allegro to sobie odhaczę z listy tak przy okazji -we Wrocławiu naklejki można dostać od serwisanta mojej zjazdóweczki - rozdaje je gratis do usług które świadczy-wystarczy się tylko upomnieć o taką naklejkę zostawiłem u niego sporą ich ilość (niedaleko cerfoura - róg hallera i ojca bejzyma - z tyłu w budynku w którym sprzedają łódki) jak dla mnie jeden z lepszych serwisantów w mieście i do tego tani (np. centrowanie koła 15zł, regulacja przerzutki czy hamulca 5zł, zmiana łańcucha 3 zł, mały przegląd 40 zł, 80 zł duży) swoją konę też ładnie okleiłem naklejeczkami jak dostanę aparat zrobię i załączę fotografie
Robert Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 może teraz łatwiej będzie zlokalizować na trasie jakiegoś bikera PS ta naklejka z allegro jest z mojego amorka tak więc wypadało by podziękować Katsumoto za wymyślenie i wporwadzenie w życie pierwowzoru forumowej naklejki Co prawda nie ja byłem autorem projektu, jednak kilka ich rozesłałem Mementomori mam nadzieję, że naklejka dobrze się trzyma Bo u mnie wytrzymała wiosnę, lato, jesień a nawet zimę
Rudd Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Ja też właśnie zamówiłem Pieniądze wpłacę w poniedziałek
QWEY564 Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 Co prawda nie ja byłem autorem projektu, jednak kilka ich rozesłałem Mementomori mam nadzieję, że naklejka dobrze się trzyma Bo u mnie wytrzymała wiosnę, lato, jesień a nawet zimę mam ją cały czas i trzyma się świetnie... jeszcze raz wielkie THX... a tak w ogóle to kto z oklejkowanych zjawi się na najbliższej WMK?? kiedyś był jakiś pomysł co do wspólnego przejazdu ale nie wiem czy to nadal funkcjonuje... do zobaczenia na trasie....
Jack Danniels Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 OOooo!!!! Po pół roku doczekaliśmy się profesjonalnych naklejeczek. Aż mi łezka poleciała Oczywiście zaraz zamawiam, bo stara z drukarki już całkiem wyblakła. Pojeździć ju z za dużo nie zdążę, bo za miesiąc wypływam, ale nakleję na statku (w sumie też pojazd) tylko nie bardzo wiem gdzie, bo widelca nie ma. Proponuję quiz No i wogle to witam wszystkich co mnie jeszcze pamiętają
DuzyMarek Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 http://www.allegro.pl/item188878394_naklej..._1_gratis_.html Znalazłem przed chwilą tę aukcję. Naklejki niby tańsze o 30 groszy, ale za to koszty przesyłki wyższe. Opłacalność tylko przy większych zamówieniach. Jutro będę robił zamówienie dla Poznania, ale nie zamierzam kupić naklejek na tej aukcji tylko na tej wystawionej przez yupitera. Moim zdaniem było by to bardzo nie fair wobec niego. Namawiam też innych, by kupować naklejki mimo wszystko u yupitera! Naklejki może i niczym się nie różnią, ale tak jak juz napisałem - moim zdaniem to by było nie fair.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.