Skocz do zawartości

[Naklejki XC Zone]

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

I oto po wielu trudach pojawily sie tak dlugo wyczekiwane...

http://allegro.pl/show_item.php?item=187565593

Naklejki sa w dwoch krojach. Zaokraglone i sciete rogi.

Wielkie podziekowania dla Yupitera69, ktory ich produkcje przyplacil banem, oraz dla wielu innych osob zaangazowanych w akcje.

Pozdrawiam!

P.S. Do moderatora: Prosze o przyklejenie tematu. Dziekuje.

Napisano
koszt przesyłki 10.50 <_< to już u Miecia było taniej...

KOSZTY WYSŁKI:

list zwykły - 2 PLN (na odpowiedzialność kupującego)

list polecony - 4 PLN

na życzenie priorytet + 0,80 PLN

przesyłka pobraniowa priorytet (płatne u listonosza) – 10,50 PLN

Możliwy odbiór osobisty na terenie Wrocławia po wcześniejszym ustaleniu

Biera czytaj uważniej ;)

Napisano

No to ja tez zamawiam, w koncu po calej "aferze" naklejkowej... Czy jak to tam zwac.

W kazdym razie identyfikuje sie z tym forum, wiec jakbym mogl wlepy nie miec <_<

Napisano

Ja juz dzis odebralem nalepy i nakleilem gdzie trzeba...

Jutro jak naladuje aku do aparatu, to sie pochwale fotka :]

P.S. DuzyMarek bardzo dobry pomysl :]

Napisano

Dzięki, ale nie mój ;). Ktoś w poprzednim temacie rzucił podobną propozycję dla Trójmiasta, no i podchwyciłem to.

A o co chodzi z tym, że są dwie wersje (zaokrąglone/ścięte rogi)? W opisie aukcji nie znalazłem żadnej informacji o tym.

Napisano

Ja wczoraj wplacilem kase, teraz tylko blogo sobie czekam :D

A o co chodzi z tym, że są dwie wersje (zaokrąglone/ścięte rogi)? W opisie aukcji nie znalazłem żadnej informacji o tym.

Sciete czy okragle rogi- wybierasz po skontaktowaniu sie z Yupiterem :)

Jak z nim gadalem w czwartek to podobno okragle sie konczyly, wiec sie pospiesz, bo pozniej ida sciete juz,

A o co z tym chodzi?

Zaokraglone to chyba wiemy, a sciete to poprostu rogi "do szpica" :P

Co do bana...

I tak ma byc :)

Napisano

może teraz łatwiej będzie zlokalizować na trasie jakiegoś bikera

PS ta naklejka z allegro jest z mojego amorka tak więc wypadało by podziękować Katsumoto za wymyślenie i wporwadzenie w życie pierwowzoru forumowej naklejki :)

Napisano
Też sobie zamówiłem naklejki :D zobaczymy jak zniosą warunki atmosferyczne :D Co do bana to za bardzo nie siedzę w temacie ,ale to chyba dobrze ,że go zdjęli :D

tak mam już zdjęty ban...

naklejki powoli się rozchodzą - osobiście odebrały 3 osoby :D

proszę o podanie nicków z allegro to sobie odhaczę z listy

tak przy okazji -we Wrocławiu naklejki można dostać od serwisanta mojej zjazdóweczki - rozdaje je gratis do usług które świadczy-wystarczy się tylko upomnieć o taką naklejkę

zostawiłem u niego sporą ich ilość (niedaleko cerfoura - róg hallera i ojca bejzyma - z tyłu w budynku w którym sprzedają łódki)

jak dla mnie jeden z lepszych serwisantów w mieście i do tego tani (np. centrowanie koła 15zł, regulacja przerzutki czy hamulca 5zł, zmiana łańcucha 3 zł,

mały przegląd 40 zł, 80 zł duży)

swoją konę też ładnie okleiłem naklejeczkami

jak dostanę aparat zrobię i załączę fotografie

Napisano
może teraz łatwiej będzie zlokalizować na trasie jakiegoś bikera

PS ta naklejka z allegro jest z mojego amorka tak więc wypadało by podziękować Katsumoto za wymyślenie i wporwadzenie w życie pierwowzoru forumowej naklejki :)

Co prawda nie ja byłem autorem projektu, jednak kilka ich rozesłałem ;)Mementomori mam nadzieję, że naklejka dobrze się trzyma :) Bo u mnie wytrzymała wiosnę, lato, jesień a nawet zimę :)

Napisano
Co prawda nie ja byłem autorem projektu, jednak kilka ich rozesłałem ;)Mementomori mam nadzieję, że naklejka dobrze się trzyma :) Bo u mnie wytrzymała wiosnę, lato, jesień a nawet zimę :)

mam ją cały czas i trzyma się świetnie... jeszcze raz wielkie THX... a tak w ogóle to kto z oklejkowanych zjawi się na najbliższej WMK?? kiedyś był jakiś pomysł co do wspólnego przejazdu ale nie wiem czy to nadal funkcjonuje... do zobaczenia na trasie....

Napisano

OOooo!!!!

Po pół roku doczekaliśmy się profesjonalnych naklejeczek. Aż mi łezka poleciała :)

Oczywiście zaraz zamawiam, bo stara z drukarki już całkiem wyblakła. Pojeździć ju z za dużo nie zdążę, bo za miesiąc wypływam, ale nakleję na statku (w sumie też pojazd) tylko nie bardzo wiem gdzie, bo widelca nie ma. Proponuję quiz :)

No i wogle to witam wszystkich co mnie jeszcze pamiętają :(

Napisano

http://www.allegro.pl/item188878394_naklej..._1_gratis_.html

Znalazłem przed chwilą tę aukcję. Naklejki niby tańsze o 30 groszy, ale za to koszty przesyłki wyższe. Opłacalność tylko przy większych zamówieniach.

Jutro będę robił zamówienie dla Poznania, ale nie zamierzam kupić naklejek na tej aukcji tylko na tej wystawionej przez yupitera. Moim zdaniem było by to bardzo nie fair wobec niego. Namawiam też innych, by kupować naklejki mimo wszystko u yupitera!

Naklejki może i niczym się nie różnią, ale tak jak juz napisałem - moim zdaniem to by było nie fair.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...