majster Napisano 19 Kwietnia 2007 Napisano 19 Kwietnia 2007 przeglądałem net i natknąłem się na coś takiego: http://www.grandapropaganda.com/ > projekty >Ostrów Wielkopolski nigdy wcześniej o tym nie słyszałem 0.o ktoś ma dokładniejsze info? czy to w ogóle aktualne jest? i gdzie jest ta nowa krępa? xD
marcin_ostrów Napisano 20 Kwietnia 2007 Napisano 20 Kwietnia 2007 majster, Nowa Krępa to mniej więcej rejon pomiędzy Grabowską a trasą na Kalisz Przy Lesie jest to ulica idąca w lewo od Grabowskiej przed byłym poligonem. A czy to jest aktualne nie mam pojęcia. M
majster Napisano 20 Kwietnia 2007 Autor Napisano 20 Kwietnia 2007 aaa już wiem gdzie. po tym lasie też już jeździłem i faktycznie jest tam parę górek (na starej strzelnicy), ale nie widziałem żeby coś tam budowali
Działo Napisano 6 Czerwca 2007 Napisano 6 Czerwca 2007 Odświeżę temat moim pierwszym na tym forum postem. Jeżdżę w tych okolicach prawie codziennie i jedyne, co tam się na moje oko buduje to coraz większa sterta śmieci na dzikim wysypisku… Wstyd…
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.