Mod Team Lookas 46 Napisano 19 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 http://www.brake.com/index/girl_with_amazi...cle_skills.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lakiluk Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Co za dziewczyna... Ale najfajniejszy jest jeden z komentarzy pod spodem. Cytuję: "Chuck Norris can do a wheelie on a unicycle" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feno Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Niesamowita. Ludzie jednak potrafią robić niewyobrażalne rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr0wa_1991 Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 OMG! Ciekawe ile lat cwiczyla zeby dojsc do tego co teraz potrafi W glowie sie nie miesci ze mozna zrobic na monocyklu takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam. Ja nie wsiąde na monocykl, a co dopiero takie rzeczy robić. Fajnie sie ogląda efekty cięzkiej wieloletniej pracy:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saucio Napisano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Świetny pokaz. Ale sporo lat musiała się tego uczyć. Sam próbowałem, ale jakoś mnie to nie kręci, może jak będę miał więcej czasu i bardzo będzie mi się nudzić Jak na razie wolę swoje 2 kółka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.