Rmk_90 Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 niedługo trzeba by wymienić korbę, a mi sie strasznie podoba race face ride xc... rozsądek mówi mi zeby brać to co dobre i sprawdzone(deore lx) ale z drugiej strony chciałbym wypróbować RF ride XC... i co tu wybrać... co zrobić mając +/- 300zł?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ro35 Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 popróbuj tego raceface'a zdasz relację, a ja potem kupię znajomy ma gianta xtc z takim właśnie fejsem, muszę go zrzucić z roweru i pojeździć trochę... ciekawi nie opinia o zębatakach rejsa, akurat na allegro są dwie korby niby takie same a różniące się blatem. - podobne dylematy... a może na jesień pojawią się tanie stylo truvativa - z tych co kross nie zdążył zamontować do A8 ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
titit Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 znajomy ma gianta xtc z takim właśnie fejsem, muszę go zrzucić z roweru i pojeździć trochę... witam, no Panie ro35 nie musisz mnie zrzucac jak bedziesz chcial pojezdzic to poprostu musisz w koncu wyjsc na rowerek i troche posmigac w parku wiec jak sie spotkamy to na pewno bedziesz mial taka mozliwosc :) a co do tematu to fakt korba jest znakomita i to chyba nie tylko ja powiem! Wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegarku, wiec jesli bedzie koniecznosc wymiany tej czesci to z pewnoscia wymienie na ta wlasnie korbe! jesli chodzi o inne to musza sie wypowiedziec ludzie ktorzy maja inny sprzet, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 mialem race face ride xc, i drugi razm bym jej nie wybral. W tej cenie imho brac lx ht2. RF waży z suportem srx (tak jak w xtc bylo montowane) 995g. Tylko najwieksza koronka jest alu, srodkowa i mała sa stalowe i ciezkie. Same ramiona korby rownierz do lekkich nie nalezą, wiec nawet po wymianie blatow korba nie bedzie lzejsza od lxa. No i ten nieszczesny isis, łozyska nie wytrzymują za długo. na plus korby rf to trwale ramiona i mozliwosc budowy 2x9 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.