MarcinN Napisano 17 Kwietnia 2007 Napisano 17 Kwietnia 2007 Tak jak w temacie potrzebuję sztycy w rozmiarze 30.8 lub 30.9. Mój budżet to jakieś 120zł, możecie zapodać jakieś propozycje droższe, ale nie typu thomson elite :/ Póki co znalazłem takie: -accent, -truvativ xr, -amoeba vitra http://extreme-shop.nazwa.pl/shop/product_...products_id=901 Amoeba jest najlżejsza, mimo że waga może być trochę przekłamana to i tak będzie lżejsza od dwóch pozostałych kowadeł. Zależy mi na wadze i dobrze byłoby gdyby długość była minimum 350mm. Pozdrawiam.
MarcinN Napisano 22 Kwietnia 2007 Autor Napisano 22 Kwietnia 2007 Naprawdę nikt nie zna sztycy, która by mi podpasowała?
Lukas_Mako Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 właśnie się załamałem jak zobaczyłem wagę tej amoeby. Miałem problem z kompem i przez 2 tygodnie nie byłem na forum. Szukałem takich sztyc pod ten rozmiar i kupiłem accenta 30.8 za 40 dychy waży 330g!!!!!!!!! jeszcze są zoomy ale z takich lżejszych to nie mam pojęcia
Andref Napisano 23 Kwietnia 2007 Napisano 23 Kwietnia 2007 Moze Woodman Post SL+? Ale na wage duzo ponizej 300g nie masz co liczyc. Ewentualnie kup sobie przejsciowke na 27,2 i wtedy kombinuj. Sztyce o mniejszej srednicy sa lzejsze.
MarcinN Napisano 23 Kwietnia 2007 Autor Napisano 23 Kwietnia 2007 Dzięki Andref, z tymże chyba jednak zdecyduję się na amoebę. Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz, mianowicie amoeba jest zrobiona z alu 2014(kierownice też często mają ten stop), a większość sztyc z tego co pamiętam 70xx, tak więc zastanawiam się jak z wytrzymałością?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.