maciejos85 Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Jak ktoś potrzebuje taki mały "jednodniowy" plecak to polecam Author Turbo http://www.allegro.pl/item228526861_plecak...arny_nowy_.html Sam taki mam tylko że niebiesko czarny.Bardzo wytrzymały i o dziwo pojemny, pod warunkiem że się jedzie bez bukłaka.hehe Zaliczyłem na nim kilka wywrotek i nic się z nim nie stało.Materiał jest naprawde bardzo mocny.Do plusów zaliczyc można jeszcze szelki z siateczki które bardzo poprawiają wentylację.Fajna kieszonka na telefon i odblaski.Reszta na stronce którą podałem albo producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 zgadzam sie z maciejos85 też mam Authora Turbo I według mnie jest pojemny . Jeżeli w bukłak wleje sie 1litr specyfiku płynnego [czyt. napój] xD to spokojnie zmieści sie jeszcze w tej komorze podkoszulka albo cienka bluza dobrze zwinięta a w mniejszej kieszonce można włożyć chusteczki + lampke przód + portfel większych rozmiarów + klucze nimbus + pudełko i akcesoria od okularów lub cyfrówka tyle mi sie udało pomieścić i nie narzekałem podczas jazdy według mnie jest naprawde pojemny mimo swoich kształtów. Na zewnątrz ma taką siatke gdzie można włożyć kask albo grubą bluze a jak siatka niepotrzebna to zawsze można ją odpiąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patyk Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Ja zastanawiam się nad tym; http://www.sfpl.pl/shop/view/Product/produ...y&context=2tylko moje pytanie ile można zapakować do 5L? Butelkę wody, bułkę czy dwie i tyle chyba? Jeśli chodzi o plecak z HiMountain to polecam model Motion. Ma pojemnośc 10 l w tym 1,5 bukłaka. Mieści całkiem sporo, ma wiele kieszonek, dobrą wentylacje i wygodne szelki. Teraz nawet jest na wyprzedaży i można go kupic za 99 zł. Z mojej strony naprawdę polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.