Skocz do zawartości

[plecak]kilka ciekawych propozycji

regedarek

Rekomendowane odpowiedzi

Jak ktoś potrzebuje taki mały "jednodniowy" plecak to polecam Author Turbo

http://www.allegro.pl/item228526861_plecak...arny_nowy_.html

Sam taki mam tylko że niebiesko czarny.Bardzo wytrzymały i o dziwo pojemny, pod warunkiem że się jedzie bez bukłaka.hehe

Zaliczyłem na nim kilka wywrotek i nic się z nim nie stało.Materiał jest naprawde bardzo mocny.Do plusów zaliczyc można jeszcze szelki z siateczki które bardzo poprawiają wentylację.Fajna kieszonka na telefon i odblaski.Reszta na stronce którą podałem albo producenta.

zgadzam sie z maciejos85 też mam Authora Turbo I według mnie jest pojemny :D. Jeżeli w bukłak wleje sie 1litr specyfiku płynnego [czyt. napój] xD to spokojnie zmieści sie jeszcze w tej komorze podkoszulka albo cienka bluza dobrze zwinięta a w mniejszej kieszonce można włożyć chusteczki + lampke przód + portfel większych rozmiarów + klucze nimbus + pudełko i akcesoria od okularów lub cyfrówka :P tyle mi sie udało pomieścić i nie narzekałem podczas jazdy według mnie jest naprawde pojemny mimo swoich kształtów. Na zewnątrz ma taką siatke gdzie można włożyć kask albo grubą bluze :P a jak siatka niepotrzebna to zawsze można ją odpiąć

Ja zastanawiam się nad tym; http://www.sfpl.pl/shop/view/Product/produ...y&context=2

tylko moje pytanie ile można zapakować do 5L? Butelkę wody, bułkę czy dwie i tyle chyba?

Jeśli chodzi o plecak z HiMountain to polecam model Motion. Ma pojemnośc 10 l w tym 1,5 bukłaka. Mieści całkiem sporo, ma wiele kieszonek, dobrą wentylacje i wygodne szelki. Teraz nawet jest na wyprzedaży i można go kupic za 99 zł. Z mojej strony naprawdę polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...