qbab Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam Jak sie łatwo domyślić mam pocieche którą chciałbym uzbroić w kask. Pociecha ma w tej chwili 9 m-cy ale jak to dziecko - szybko rośnie. W związku z powyższym mam pytanie. Jaki kask kupić dla takiego malucha. Podzielcie sie swoimi opiniami. Pzdr QbaB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ja właśnie kupowałem kask dla malucha tylko że jest pewna różnica bo mój ma już ponad 3 latka. Wcześniej chcieliśmy małemu kupić kask lecz był problem z dobraniem rozmiaru. Co do twojego dzieciątka to już w ogóle będzie masakra. Najmniejszy rozmiar jaki znalazłem to 46cm więc dla takiego malca to zadużo. Obawiam się że nie ma takich małych kasków jak chcesz............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbab Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Na ostatnim pomiarze dzieciątko miało 44 cm obwodu głowy tak wic będę szukał. Muszę jeszcze sam zmierzyć obwód. Mądra główka... po tatusiu A jaki kask kupiłeś i czy jesteś zadowolony a raczej czy użytkownik nie narzeka? Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Jeśli chcesz kupić coś z In-molding musisz się liczyć z kosztem ponad 100zł. Ja zakupiłem Authora Ultime http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=0&am...=70&id=1032 64zł mały nie narzeka a przynajmniej o tym nie mówi. Podoba mu sie i już Kasków jest pełno Author, Met. Limar itd. Musisz szukać i mierzyć żeby dziecko nie utopiło się w kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbab Napisano 21 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Ja właśnie też ten kask rozważałem, przystępna cena i mam nadzieję że spelnia swoją funkcję, muszę jeszcze tylko pojechać na przymiarkę do sklepu. Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Nie ma sprawy. Wrzuć później zdjęcie maluszka w kasku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.