Skocz do zawartości

[kask dla dziecka] jaki i gdzie kupić

qbab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jak sie łatwo domyślić mam pocieche którą chciałbym uzbroić w kask. Pociecha ma w tej chwili 9 m-cy ale jak to dziecko - szybko rośnie.

W związku z powyższym mam pytanie. Jaki kask kupić dla takiego malucha.

Podzielcie sie swoimi opiniami.

Pzdr

QbaB

Ja właśnie kupowałem kask dla malucha tylko że jest pewna różnica bo mój ma już ponad 3 latka. Wcześniej chcieliśmy małemu kupić kask lecz był problem z dobraniem rozmiaru. Co do twojego dzieciątka to już w ogóle będzie masakra. Najmniejszy rozmiar jaki znalazłem to 46cm więc dla takiego malca to zadużo. Obawiam się że nie ma takich małych kasków jak chcesz............

Na ostatnim pomiarze dzieciątko miało 44 cm obwodu głowy :P tak wic będę szukał. Muszę jeszcze sam zmierzyć obwód.

Mądra główka... po tatusiu :D

A jaki kask kupiłeś i czy jesteś zadowolony a raczej czy użytkownik nie narzeka?

Pzdr.

Jeśli chcesz kupić coś z In-molding musisz się liczyć z kosztem ponad 100zł. Ja zakupiłem Authora Ultime

http://velo.com.pl/php/produkty.php?m=0&am...=70&id=1032 64zł

mały nie narzeka a przynajmniej o tym nie mówi. Podoba mu sie i już <_< Kasków jest pełno Author, Met. Limar itd. Musisz szukać i mierzyć żeby dziecko nie utopiło się w kasku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...