Gryzon Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam! Ostatnio mnie wzięło na odchudzanie roweru i stopniowo będę zmniejszał wagę. W związku z tym mam pytanie: gdzie można najtaniej kupić płyty karbonowe takie jak te, czy można gdzieś to kupić taniej? Coś słyszałem o sklepach modelarskich, czy to prawda? Za wszelkie informacje z góry dziękuję! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 18 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Nikt nic niewie? Szkoda ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymo Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja niestety znam tylko to zrodlo, ktore podales :/ ...pewnie tak jak wiekszosc uzytkownikow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mewes Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 sklepy modelarskie albo "zrob to sam" - zywica epoksydowa, troche maty weglowej i do dziela:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/2/19/199/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Mój brat w carbon zaopatruje sie w sklepach modelarskich i chyba to będzie odpowiednie miejce, gdzie mozesz dostać ten towar:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 erman i w jakiej cenie ten karbon i jakiej jest wielkości? Jak dobrze rozumiem to jest taka łatwo zginająca się tkanina, którą trzeba pomalować żywicą, aby stwardniała? Poszukuję jak najtańszego źródła karbonu i nie wiem czy wyjdzie to taniej niż na LB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 LB ma najtaniej płyty karbonowe. Jeśli znajdziesz gdzieś taniej to nie zdziwię się, jeśli to będzie "pseudo" karbon Znajdź drugiego "maniaka" lajtowania i kupcie taką płytkę na pół. Wyjdzie 30zł na głowę, a każdy z Was wykona spokojnie ze 3-4 wózki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryzon Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Hehe, pewnie tak zrobię Ale chętnie bym jeszcze poznał opinię bikerman'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carbonix Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) płyty karbonowe z czystego 100% karbonu dostaniesz http://www.carbonc14.pl Polski producent elementów karbonowych Carbon C14 Edytowane 18 Lutego 2011 przez carbonix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciczek Napisano 18 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Gdyby nie fakt że szukał ich 4 lata temu to pewnie mógłby skorzystać Niemniej jednak komuś innemu link może się przydać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi