Bodo Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam. Jak by ktoś mial ochotę na jakiś wspólny wypad po kampinosie to można by się jakoś ustawić. Ja mieszkam 2 km za granicą W-wy, w gminie Izabelin. Jest tutaj sporo punktów wypadowych. Z reguły jeżdże sam ale w grupce raźniej. W wolny dzionek staram się zrobić tak min 40 km ale ostatnio to nawet i 80 wyszło. Predkość średnia to 16-19km/h (w zależności od terenu i warunków). Ale zawsze mozna się dostosować (raczej w dół) Temat smiało można rozwijać :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zapraszamy do wątku o warszawskich ustawkach . W najbliższy weekend najprawdopodobniej śmigamy po Kampinosie. Możemy przejechać przez Laski - albo ty podskoczysz do Wólki i wystartujesz z nami. W Wólce wjeżdżamy w las. Można śmignąć czerwonym szlakiem, wówczas będzie przez Laski Pozdrówko puszczańskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek998 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja zwykle jeżdże do kampinosu przez bemowo i wjeżdzam w las koło opalenia. Przy szlaku czerwonym i pomarańczowym wiec niedaleko Wólki węglowej. Możemy sie jakoś kiedyś umówić na wspólny wypad. Jeżeli wylecze nogę do soboty to wtedy moge gdzieś skoczyć a w niedziele mam zamiar spróbować swoich sił w maratonie w Choszczówce(info kilka tematów niżej) , ale to wszystko pod warunkiem że wylecze noge a na chwile obecną ledwno chodze :/. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodo Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Dzieki za zaproszenie. Dojazd na Wólke ode mnie czerwonym szlakiem to 10 minutek więc mogę sam podjechać. Nie wiem tylko czy moja dziewczyna nie wymysli mi czegoś na sobote. Ten Weekend cały przejeździłem po lesie (150km) i tego może mi nie darować. Ale temat będę obserwował. Ja po tych szlakach często śmigam sobie w tygodniu po pracy. Więc jak ktoś też znajduje czas i ma mozliwości na taki wypad to ja z miłą chęcia. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja jeszcze nie wiem, czy u nas to będzie sobota, czy niedziela. Toteż zaglądaj do wątku o ustawkach, info postaram się wrzucić z odpowiednim wyprzedzeniem Pozdrówko z zapowiedzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Tez bede obserwowal bacznie temat o ustawkach - bo jesli wybierzecie sie do Kampinosu w niedziele (kiedy mam wolny czas) to wreszcie bede mial mozliwosc poznania paru forumowiczow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 A zatem zapraszamy: http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...780#entry352840 Pozdrówko niedzielne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 11 Maja 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Ja też w miarę możliwości z chęcią się przyłączę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.