Skocz do zawartości

Kampinos - Na zachód w-wy

Bodo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jak by ktoś mial ochotę na jakiś wspólny wypad po kampinosie to można by się jakoś ustawić.

Ja mieszkam 2 km za granicą W-wy, w gminie Izabelin. Jest tutaj sporo punktów wypadowych.

Z reguły jeżdże sam ale w grupce raźniej. W wolny dzionek staram się zrobić tak min 40 km ale ostatnio to nawet i 80 wyszło.

Predkość średnia to 16-19km/h (w zależności od terenu i warunków). Ale zawsze mozna się dostosować (raczej w dół)

Temat smiało można rozwijać :-)

Pozdrawiam

Zapraszamy do wątku o warszawskich ustawkach :) .

W najbliższy weekend najprawdopodobniej śmigamy po Kampinosie. Możemy przejechać przez Laski ;) - albo ty podskoczysz do Wólki i wystartujesz z nami. W Wólce wjeżdżamy w las. Można śmignąć czerwonym szlakiem, wówczas będzie przez Laski B)

Pozdrówko puszczańskie :)

Ja zwykle jeżdże do kampinosu przez bemowo i wjeżdzam w las koło opalenia. Przy szlaku czerwonym i pomarańczowym wiec niedaleko Wólki węglowej. Możemy sie jakoś kiedyś umówić na wspólny wypad. Jeżeli wylecze nogę do soboty to wtedy moge gdzieś skoczyć a w niedziele mam zamiar spróbować swoich sił w maratonie w Choszczówce(info kilka tematów niżej) , ale to wszystko pod warunkiem że wylecze noge a na chwile obecną ledwno chodze :/. Pozdrawiam

Dzieki za zaproszenie.

Dojazd na Wólke ode mnie czerwonym szlakiem to 10 minutek więc mogę sam podjechać.

Nie wiem tylko czy moja dziewczyna nie wymysli mi czegoś na sobote.

Ten Weekend cały przejeździłem po lesie (150km) i tego może mi nie darować. Ale temat będę obserwował.

Ja po tych szlakach często śmigam sobie w tygodniu po pracy. Więc jak ktoś też znajduje czas i ma mozliwości na taki wypad to ja z miłą chęcia.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...