sqn3k Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Witam, chcialbym sobie kupic kask giro Indicator badz Encial. Czy dostane ktorys z tych kaskow na terenie Krakowa w przystepnej cenie(czyt. tanio) :glare: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
auschtagen Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jeśli nie zależy Ci strasznie na czasie to za ok.3 tygodnie będę miał trochę Indicatorów w różnym kolorach w dosyć przystępnej cenie ok. ~130,140zł także gdybyś był zainteresowany możesz pisać. Swego czasu były one w Decathlonie,ale czy mają je nadal ciężko stwierdzić,pasowałoby tam zajrzeć. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn3k Napisano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jeśli nie zależy Ci strasznie na czasie to za ok.3 tygodnie będę miał trochę Indicatorów w różnym kolorach w dosyć przystępnej cenie ok. ~130,140zł także gdybyś był zainteresowany możesz pisać.Swego czasu były one w Decathlonie,ale czy mają je nadal ciężko stwierdzić,pasowałoby tam zajrzeć. Pzdr Własnie zalezy mi na czasie, bo w sobote mam wyjazd z sekcji, a kask jest niezbedny czy moglbys mi podac nazwe ulicy na ktorej miesci sie ten Decathlon, badz jakis inny sklep warty uwagii? nie jestem z krk, a nie lubie bladzic z gory dzieki! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adass Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 duzy wybor Giro widzialem ostatnio w Intersporcie w Plazie.Na ceny niestety nie zwracalem uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Decathlon jest koło Carrefoura czy jak sie to pisze ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobry Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 tak, ch zakopianka, ul zakopiańska blisko pętli tramwajowej na borku fałęckim. intersport też tam jest ceny kasków giro w intersporcie nie różnią się od katalogowych. co do decathlona, kasków giro już tam nie ma (a przynajmniej nie było tydzień temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.