Riqar Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mam pytanie dotyczące ubrań kolarskich, otóż chodzi mi o to, że wśród odzieży sportowej znane są takie marki jak nike, adidas, reebok, itp. Jakie odpowiedniki tych firm można znaleźć w świecie kolarstwa górskiego. Ja na razie słyszałem tylko o firmie biemme czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaska Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Biemme, Northwave, Pearl Izumi, Berkner, Shimano, Rizi (chyba tak sie to pisze). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nalini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja polecam foxa, shifta....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riqar Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Oczywiście mam nadzieję ze ich jakośc jest również adekwatna do wymienionych przeze mnie firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orzech89 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Biemme ma bardzo ładny stosunek jakości do ceny. Osobiście jestem bardzo zadowolony z ich ciuchów. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 16 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 A Mareto nie tyczy się też ta klasyfikacja ciuchów markowych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Bardzo dobre ubrania szyją Castelli i Massi, niestety są pioruńsko drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Rogelli M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Assos Ale są strasznie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 29 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 Gore Bike Wear - kolekcja rowerowa producenta Goretexu. Ceny zaporowe. Jak się jednak dobrze poszuka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DuzyMarek Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Cudze chwalicie, swego nie znacie. BCM NOWATEX robi dobre ciuchy i w "polskich" cenach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.