Skocz do zawartości

[filmik] dzwon w drzewo

Misiek^^

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dobrze że przynajmniej miał kask... a z tego co widać na filmiku to koło centre chyba ma :)

Misiek opisz jak było czy koleś narzekał na coś itd :P

Napisano

wygląda na to że wszystko ok...

a'propos czołówek z drzewami: w ciągu ostatnich trzech dni zaliczyłem 2... jedną podczas zjazdu(powyżej 30km/h) walnąłem w sosnę(w sumie to próbowałem nawet hamować ale to dopiero jakieś 20-30cm przed drzewem -widać było po śladach) aż spadła z niej kora :) z rowerkiem na szczęście wszystko ok(nawet luzy w amorze zniknęły), drugą wczoraj po szybkiej jeździe między drzewkami wzdłuż piaszczystego szlaku( :angry: ) za zakrętem okazało się że przede mną jest ostry podjazd z wielką ilością piachu więc zredukowałem szybko biegi(niewytracając prędkości... co za głupota) no i jak wdepnąłem w pedał żeby zacząć się "wspinać" to stopa trafiła w pustkę(jakby łańcuch spadł) i tracąc równowagę na sypkim piasku wjechałem w jakieś drzewko... lekka centra koła(klucz do nypli pomógł), ponowne pojawienie się lekkich luzów w amorze i ból pleców oraz barku(jakbym go sobie wybił) po walnięciu w korzenie... jakbym nie miał nosków to pewnie bym się katapultował przed walnięciem w drzewo...

pzdr

Napisano

Więc już piszę ;) Na 100% Bomber ma skrzywioną sterówkę i koronę + obręcz do wywalenia. Nowa już w drodze gorzej z amorem. Koledze nic a nic się nie stało poza lekkim obdrapaniem kolana :)

Napisano

hmm z tego co czułem to w drzewo nie trafiłem ;) na szczęście... racja obręcz to nie problem gorzej z bomberem... ;/ się zobaczy jutro czy jest go po co naprawiać

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...