omen Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam. Tak jak w temacie szukam jakiejś oponki cena do 60 zł. Maksymalna szerkość to 2.10. Jeżdże 50% to asfalt i 50% teren. Waże żeby miała niskie opory toczenia ale żeby też dobrze trzymała na zakretach. Waga jest mi obojetna nie jestem maniakiem lekkości. Bedzie też używana na wyjazdy w góry. Czekam na odp. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Maxxis Wormdrive. Powinna dać rade w górach, a na asfalcie też się ładnie toczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 no nawet fajna i kevlara za 55 dostane. ale myślałem jeszcze troche o Tiogach Factory xc. niewiem. sam może ktoś na tym jeżdził? albo wie conieco o tej oponie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Jeździłam i fajna opona. Możesz brać. Pozdrówko krótkie i treściwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 byłaś może z nia w górach? jak sie sprawowała na zjazdach w terenie? i jakie opory toczenia na asfalcie? PS. w razie nie jasności chce kupić 2 oponki ( przód + tył ) na komplet mam 120zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 W górach nie, w Jurze. Bardzo dobrze się sprawuje w terenie, w takim, po którym śmigałam - czyli głównie korzenie, błoto i piach. Nie wiem, jak na beskidzkich kamieniach, bo w takich okolicznościach przyrody nie miałam okazji na niej jeździć. Na asfalcie, z tego, co pamiętam, bez jakichś rewelacji - ale dało radę jechać. W końcu to opona terenowa, czegóż wymagać... Pozdrówko ogólnikowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 o Ecia bardzo dziekuje.;] mysle jeszcze o IRC Mythos 1.95 ale to sie jeszcze zobaczy. Może jeszcze mi coś ciekawego inni forumowicze podrzuca.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 i padł wybór na Tiogi Factory XC 1.95. po 25km jestem bardzo zadowolony tylko jeszcze troche obawa w szybsze zakrety wchodzić ale pewnie to tylko kwestia wjezdzenia sie w te opony.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.