Maki Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Dzisiaj rozwaliły mi się moje V-brake. I chce kupić nowe. Które wybrać Deore czy Avid SD5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 wg mnie zdecydowanie avid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carbon Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Avid lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawel Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 hmm troche glupie porownanie bo cenowo to jest przepasc , jezli chcesz kupic sd5 to lepiej dwie dychy dolorzyc i kupic sd7 lx sa tez ciekawe ziomek , za szesc dych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 zdecydowanie avid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Zdecydowanie wyszukiwarka. SD5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Tak jak wyzej ! Zdecydowanie Avid sd5;) Jak masz troszke wiecej kasy to warto bylo by zainwestowac w sd7, maja wymienne okladziny klockow i lepszy wyglad Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zendel Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Witam. Avid SD5: lżejsze, lepsze klocki, ładniejszy wygląd, sprawdzone. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Autor Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Ja też jestem za AVIDem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 tez jestem za Avidami ale warto dołozyc do SD7 i miec wymienne okładziny a podobnych tematów juz było mnóstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 OT: jeszcze nigdy nie widzialem takiej zgodnosci na nszym forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adik Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Avid Sd3/Sd5/Sd7 można odpowiednio przyrównac cenowo : 30zł/40zł/60zł mam stycznosc z każdym z tych hamulców. Jako najlepsze cena/jakośc to wypadają Sd3. Jako najlepsze cena/jakośc/siła to Sd5 a Sd7 są po prostu najładniejsze i najsilniejsze vki jedyne co nie było zbyt dobre w avidowskich hamplach to klocki w wersji Sd3. Zdecydowanie lepsze już są te w Sd5 a o Sd7 nie wspominając Ja bym wybrał sd5 na tył i sd7 na przód - czyli tak jak mam teraz. Nie liczac przesyłek to mnie wyszły hamulce 100zł {37 za Sd5 [okazja] i 60zł za Sd7} Pamiętaj że Avidy mają lekkie luzy bo nie sa idealnie scisnięte w pivotach, ale tak ma chyba być bo w byciu najlepszymi vkami im to im przeszkadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.