MIC Napisano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Tak 46 to 18" przy 50`tce juz szorowalem po gornej rurze 1. 25.4 2.prosta 3.110mm 4.nie wiem 5.nie ma pedalow ad.2,3: jak zagladam czasami do extreme shop to widze ze jest roznie, kierownice raz giete raz proste(w tescie MR byla gieta),dlugosci mostkow mozna zmieniac wedle upodoban, ja zmienilem na 130mm - byl to jednak zly wybor, teraz jezdze na 120`tce i jest znacznie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
demvari Napisano 16 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 Tak 46 to 18" przy 50`tce juz szorowalem po gornej rurze Tylko ja mam dość długie nogi (~88 cm od ziemi do kroku) jak na swój wzrost. Ale chyba jednak na tą 18'' się zdecyduje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Młody_56 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 No rowerek klawy ale dlaczego na jednym zdjeciu jest reba a na drugim marcok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Marcoka dostalem gdy padla mi reba, cobym mial na czym jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilku89 Napisano 17 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Marcoka dostalem gdy padla mi reba, cobym mial na czym jezdzic co sie stalo z reba? jaki defekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 W pierwszym poscie w tym temacie napisalem co sie stalo: "Amortyzator: Reba SL, co tu dużo mówic, praca miodzio smile.gif. Na forum jest juz wiele recenzji na temat tego amorka więc nie ma co się rozpisywać. Warto jednak nadmienić, że po 25h jazdy Reba wylądawała w serwisie. Poluzowała się tuleja wewnątrz lewej goleni co objawiało się luzami i stukami przy ruchach przód - tył na hamulcu." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathar Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Prawdopodobnie będe kupował ramę Zyankali jakoś na początku przyszłego roku. Mam ok 183 cm, waga ok 90 kg. Wysłałem emila do ExtremeShop i polecili mi ramę 50, czyli 19,6". Jeżdżę właściwie tylko szosowo. Obecnie mam 21" i zastanawiam się czy nie wziąć 54 (chyba jakieś 21,2"). Zapytałem ExtremeShop o dokładną wagę dla rozmiaru 50 czyli 19,6 i dostałem odpowiedź 1622,50 g, więc całkiem nieźle. 54 aktualnie nie mają w sklepie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi