topol Napisano 14 Kwietnia 2007 Napisano 14 Kwietnia 2007 Zamierzam wymienic,owe kółeczka.Oryginały kiwają sie już na boki dość mocno,przez co łańcuch trze o wózek= piszczenie. Przerzutka to alivio 05r. W necie znalazłem sporo kółek-lecz chce kupić te optymalnie lepsze.Na tapecie mam BBB Rollerboys. Wymieniał ktoś kiedyś ? Czy bardziej opłacalnym manewrem będzie kupno nowej przerzutki.
Mod Team Pixon Napisano 14 Kwietnia 2007 Mod Team Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja kiedyś wymieniałem kółeczka od przerzutki Altus. Operacja całkowicie nieopłacalna, za komplet zapłaciłem ok. 20/30 zł gdzie za te pieniądze ewentualnie troszkę bym dołożył i bym miał nową przerzutkę. Według mnie inwestycja nieopłacalna.
sebekfireman Napisano 14 Kwietnia 2007 Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja jak ostatnio wymieniałem kółeczka to kupiłem w rowerowym za 4 zł komplet. A jeżeli miałbym kupować te BBB w takiej cenie to chyba wolałbym dołożyć trochę i nową przerzutkę sobie kupić.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.