Arkadius88 Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam. Zastanawiam się nad zmianą mostka i kierownicy w moim GF Wahoo. Jak na razie mam tam mostek i kierownice BONTRAGER SPORT. Nie potrafię niestety nigdzie znaleźć ich wag. W tym roku jeśli fundusze pozwolą chciałbym je wymienić na zestaw KBIXA PRO RACE (kiera i mostek) - MOSTEK - KIERA Co myślicie o takim zestawie? Opłaca się wymieniać? I przy okzaji ile mogę dostać za to co mam obecnie przy sprzedaży (praktycznie brak śladów użytkowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Co myślicie o takim zestawie? Opłaca się wymieniać? Wazyles obecny zestaw ? Bo moze sie okazac, ze roznica wynosi 40g, a zaplacisz za to 150 zł. O Kbix`ie bylo wiele razy, zapewne nie uzyles szukajki I przy okzaji ile mogę dostać za to co mam obecnie przy sprzedaży (praktycznie brak śladów użytkowania). 40 - 50 zł, jak bedziesz mial szczescie to 60 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadius88 Napisano 14 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Nie zależy mi na zmniejszeniu wagi Nie jestem aż takim maniakiem. Po prostu chcę mieć prostą kierę i do tego jakiś fajny mostek o małym kącie nachylenia. Kbix wyglądowo bardzo mi się podoba, wagowo też jest nieźle tylko jak to wygląda w praniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Mam w swoim rowerze, sprawdza się abrdzo dobrze. Co ciekawego zreszta mozna napisac o kierze i mostku? Nie trzeszczy, nie gnie sie, dla mnie OK ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.