Skocz do zawartości

[Zdjęcia satelitarne] www.zumi.pl

AertE

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich! Sorka jeśli już ktoś pisał o tym... Sprawdźcie sobie tą stronkę http://www.zumi.pl/ wdg. mnie bardzo przydatna nawet do ustalenia trasy jaka zamierzamy przejechać, jest to tak jakby nawigacja satelitarna ale w komputerze :)

pozdrawiam

Gość BarteX88
Napisano

Szczerze? Takie sobie. Podobne do tych map z bikestats, bikebrother i map24 :)

Napisano

Świetna stronka... I czasem nie lepsza od google earth ??

Sprawdziłem już oczywiście swój domek i widać bardzo elegancko :)

Bartex - jak dla mnie to widać bardzo dobrze i dokładnie :)

Napisano

jak dla mnie bomba... lepsza rozdzielczość niż google earth(przynajmniej mojej okolicy)... widać nawet samochód u mnie przed domem i oczko wodne...

Gość BarteX88
Napisano

Serio ?? Wpiszcie sobie LEGNICA i zobaczcie moją wiochę :D Nic nie widać :D

EDIT:

Wow, zobaczyłem sobie na mapkę Wrocławia, nieźle :!!:

Gość BarteX88
Napisano

Wpisałem, jak dam powiększenie na maksa to... zresztą sami zobaczcie :D Po prostu takie powiększenie dla mojej wioski nie jest dostępne :D

Napisano
jak dla mnie bomba... lepsza rozdzielczość niż google earth(przynajmniej mojej okolicy)... widać nawet samochód u mnie przed domem i oczko wodne...

Rzeczywiście w stosunku do google niektóre rejony Polski są pokazywane w lepszej rozdzielczości. I jeszcze jeden plus - zdjęcia satelitarne są bardziej aktualne.

• Mod Team
Napisano

Według mnie fajna sprawa. Nie jest to rewelacyjnie dokładne, jednak rysy swojego domku rozpoznałem. Łódź jest przedstawiona naprawdę nieźle.

Dzięki za linka.

Napisano

Totalna kicha zdjęcie mojej okolicy zrobione prawdopodobnie w lipcu lub sierpniu 2003 roku :033:

w google earth jest zaktualizowane i jest przynajmniej z zeszłego roku :)

na geoportalu jest jeszcze lepiej bo zdjęcie mojej okolicy jest wprawdzie z zeszłego roku ale za to w doskonałej rozdzielczości

Napisano

łee tam, i tak foty są starsze niż w google earth. Lepsze google...

Pozatym to mi zawiesiło Firefoxa co się niezmiernie rzadko zdarza ;)

Napisano

Portal fajny, ale na razie zapchany ludźmi. Nowa strona, nowa reklama w tv i już serwer się gubi powolutku ..... Zaczekam aż się uspokoi i wtedy sobie pobuszuję, ale na razie widzę, że mało rzeczy jeszcze jest. Pozdrawiam !

P.S. Zdecydowanie wole Google Earth

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...