jabol Napisano 11 Października 2008 Udostępnij Napisano 11 Października 2008 ja bym brał tego droższego nowego kellysa, ma aluminiową ramę. Jak będziesz miał kasę to kupisz amortyzator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matheus Napisano 11 Października 2008 Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Te używane są bardzo fajne, ale skąd pewność, że nie ukradzione lub coś ? w tym pierwszym widzę ze sprzedawca ma ksiazeczke i gwarancje wiec pewnie jest ok, ale w drugim nic nie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKSUS Napisano 11 Października 2008 Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dzis byłem włąsnie w sklepie oglądać te kelly'sy no i pozytywne wrazenie oczywiscie, faktycznie mtb aluminiowa rama i korbowanie (znaczy pedały shimano i jeszcze kilka dronbych szczegolow) no i nawet w sklepie byli bardziej za radiusem niz za cross'owym result'em takze cichą swoją malutką decyzje juz podjąłem i nie sadze ze coś sie zmieni pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 11 Października 2008 Udostępnij Napisano 11 Października 2008 niestety w sklepach zwykle polecaja te gorsza opcje ktora bardziej obeznanemu klientowi byloby trudniej wcisnac cross jest lepszym rozwiazaniem na szose i lekki teren Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKSUS Napisano 11 Października 2008 Udostępnij Napisano 11 Października 2008 no i zwiało mnie z tropu czyli ten result bedzie lepszym rozwiązaniem niz radius ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigga91 Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 A ja mysle ze do spokojnej jazdy nie ma nic lepszego niz holenderka albo cos na styl PRLowskich konstrukcji. Super przelozenia, pozycja i niskie opory toczenia...chyba wszystko czego potrzeba do przemieszczania sie...sam uwielbiam takie rowery i gdyby nie to ze śmigam ostrzej po lasach to nabyłbym cos takiego....stylowo i tani (ponizej 600zł spokojnie sie wyrobisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 13 Października 2008 Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Bierz to : https://ssl.allegro.pl/item420587861_rower_...ja.html#gallery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nigga91 Napisano 14 Października 2008 Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dokładnie o cos takiego mi chodziło! u dziadka śmigam takim rowerem po 40-50 km dziennie i nie czuje najmniejszego zmeczenia...jeszcze tylko reggae na uszy i masz chillout gwarantowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luster Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Witam, z racji tego, że nikt mi nie odpisał w przyklejonym temacie piszę tutaj.Szukam roweru do 600zł moglibyście mi jakiś polecić ? Mam 16 lat, rower w sumie do jazdy w każdych warunkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veldrinn Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Hmmm 600 zł trudno będzie coś w miarę dobrego. za 699 masz Kandsa http://www.allegro.pl/item604050186_kands_...przedziale.html lub http://www.allegro.pl/item608938043_rewela...dz_go_look.html Są to polskie rowery. Sprawdzone i godne polecenia w tym przedziale cenowym. Osprzęt markowy, bez żadnych bajerów i bezmarkowej tandety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koyuki Napisano 13 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2009 Ja bym Ci polecił tego: http://www.allegro.pl/item606622763_promoc..._najtaniej.html Sam się przymierzam do zakupu tego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luster Napisano 15 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2009 Jeszcze jakieś propozycję ? Przyznam, że ten KANDS całkiem solidnie wygląda, mam nadzieję, że również dobrze się sprawuje.Miał ktoś z nim do czynienia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.