Oktanek Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 witam! wpadł mi taki zestaw mostek+kierownica+rogi http://www.e-rowery.waw.pl/?d=produkt&id=55# co sądzicie o nim? wart jest tych pieniędzy??
arbuz92 Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 Witam moim zdaniem do wyboru kiery i mostka nie powinno sie przywiazywac tak wielkiej wag jak do amorka czy ramy .... wiec ten zestaw chyba jest warty tylko bys chyba musiaB kpic inne chwyty bo te by mogly byc raczej niewygodne PZDR arbuz92
szakq Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 jesli na wadze ci nie zalezy o zestaw jest dosc przyzwoity jak na ta cene,dla przyklady mozesz kupic kiere DM za 65zł o wadze okolo 140gr i rogi smica za 60zł i 65gr wagi, z mostkiem juz nie przychodzi mi nic do glowy ale jakis boplight powinien byc dosc tani
rozwell Napisano 14 Kwietnia 2007 Napisano 14 Kwietnia 2007 Mam już dosyć ten zestaw tylko że nie z tymi rogami, powiem tak że dosyć sztywna ale ciężka, no i jeżeli chcesz zamontować gripshifty to później możesz nie mieć miejsca przez te zgrubienia na zamontowanie np. lampki. Te zgrubienia nie są okrągłe tylko hmm... jakies takie trójkątne tak że trudno coś na tym zamontować.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.