Yuurei Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Mogę polecić serwis na Śniegockiej (o ile nie zmienili serwisantów). W zeszłym roku oddałem rower żeby doprowadzili go do stanu używalności bo dość długiej przerwie - ogólnie serwis generalny. Robota wykonana była na tip-top. Chłopaki zadbali nawet o takie pierdoły jak porządne poprowadzenie rurki od AirZounda i dorobili mi ułamaną dźwigienkę od blokady skoku w Marcoku. Naprawdę wzorowa robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrsSil Napisano 23 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Oddałam rower do Serwisu Rowerowego BDC Tarchomin ul. Mehoffera 26. NIE POLECAM! Wchodzi się do tego sklepu... i nic... stoi się i gapi na asortyment i nic... stoi się przy kasie wgapiając w sprzedawcę... i nic.... nawet słowem się nie odezwali. Nie wiem... może zdziwieni, że kobieta w szpilkach weszła do sklepu. Nie wiadomo kto tam jest sprzedawcą a kto klientem. Jak odezwałam się do Pana za ladą pytając o stronę internetową, cennik i zakres usług to raczej nie zrozumiał o co mi chodzi, a jak się odezwał to jakby był mocno niewyspany albo na lekach. Jedynie normalnie funkcjonującym człowiekiem wydał się być Pan, który robił mi rower. Zapłaciłam za przegląd 90 zł i małą śrubkę 5 zł. Szczerze mówiąc, nie wiem co oni w nim robili - oprócz tego że prosiłam o regulacje tylnego hamulca (to zostało zrobione) - nic nie widać aby cokolowiek poza tym hamulcem zostało wyregulowane, blokada skoku nadal nie działa. W serwisie Gianta płaciłam podobnie.. chyba 80 zł i wszystko było cacy. A tu... normalnie nie ma za co pochwalić Panów... no może za to że znaleźli mi śrubkę za 5 zł. Jeszcze 2-3 lata temu mogłam ich polecać w ciemno ale od kiedy sie połączyli w BDC to szkoda gadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Czy ktoś może mi polecić jakiś DOBRY serwis DOBRZE centrujący koła? Najlepiej Ursynów, Mokotów. W rowerze po 4 sezonach postanawiam wycentrować lekko bijące tylne koło. Zależy mi na jakości. Centrował ktoś w Airbiku? Może Bikeman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek10 Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Czy ktoś może mi polecić jakiś DOBRY serwis DOBRZE centrujący koła? Najlepiej Ursynów, Mokotów. W rowerze po 4 sezonach postanawiam wycentrować lekko bijące tylne koło. Zależy mi na jakości. Centrował ktoś w Airbiku? Może Bikeman? Polecam Broniewskigo. To Zoliborz ale warto tam oddac kolko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Centrowałem w Legion Serwis na Górczewskiej i w Plusie na Zamiany. W obu zrobili to ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Na Broniewskiego wystarczy kilka razy "pozawracać im głowę" (nie wydając fortuny) by dostać parę % zniżki na "ładne oczy". :-) Jakie ceny za centrowanie w Legionie? W AirBike do marca na serwis jest 20% zniżki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Airbike spokojnie polecam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalj Napisano 13 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Dzięki za informacje, zastanowię się nad Airbikiem i Plusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Micusek Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Kurczę... pierwszy raz zajrzałem na forum regionalne, a tu nagle 2 negatywne opinie o BDC na mehoffera. Niestety rower stoi u nich od czwartku (co prawda oliwkę do skrócenia przewodu dałem dopiero w sobotę, bo sami nie mieli do Avidów), a tak bym pewnie wybrał inny serwis. Jednakże może uratuję ich opinię jeśli mnie nie zawiodą. A poleci ktoś dobry serwis (nie mehoffera ) najlepiej na białołęce/okolicy? I znajdzie się może jakaś opinia o sklepie w Legionowie na Zagrzyńskiej 4 bodajże? A, właśnie.. jak dotychczas to przynajmniej przez telefon było miło, nie zastałem jakiegoś odburkiwania, a jak chciałem się dowiedzieć o dostawie adapterów to też powiedzieli jak sytuacja wygląda. Męczę ich codziennie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViRuE Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam Mam do was pytanie. Co sądzicie o tym serwisie www.dirty40.pl serwis mieści się na Włochach chyba, że macie jakieś lepsze niedaleko ursusa/włoch ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flamner Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Ziomusie a moze ktos polecic jakis serwis i sklep na Targówku? Pzdr :] wiesz coś może o serwisie na Lusińska 31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViRuE Napisano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 To jak może ktoś powiedzieć na temat tego dirty40? Albo ma godny polecenia inny serwis w okolicach ursusa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krencioua Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Jest przy metrze Stare Bielany na Kasprowicza, ale zdecydowanie NIE POLECAM ! Chciałem, żeby mi odkręcili korbę, a oni zamiast odkręcić, to ją odcięli - rower niestety najprawdopodobniej na złom bo gwint zepsuty, chociaż mam nadzieje, że ktoś mądrzejszy jeszcze to naprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slim Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 Hej, mam Radona http://www.bike-center.nazwa.pl/MAR3.html i przyszedl czas na przeglad generalny. Muszę zrobić generalny przegląd, nasmarowac piasty, supprot, wyregulowac hamulce Formula, zrobic przeglad amortyzatorów przod Reba tyl DT Swiss, zawiasy w ramie znacie jakiś dobry serwis w Warszawie który robi przeglądy damperów DT swiss i amortyzatorów Reba i jednocześnie porządnie zrobi przegląd roweru? Podrawiam sli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.