Skocz do zawartości

[przerzutka tylna]kółko do Deore LX RD-M567

Amra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w piątek. Piekna pogoda co nie? ale nie o tym.

Wyrobiło mi się kółeczko dolne od przerzutki tylnej deore lx RD-M 567. Zgodnie z opisem ze strony "U Zbooya" jest to model z okolic 97-98rok. Przerzutka starawa ale jarawa. Na www.cyklotur.com jest mnóstwo kółeczek, ale akurat takiego nie ma! co mógłbym założyć w zamian? z jakiegoś najbliższego modelu może?

każde kółeczko będzie pasować. Różnią się tylko sposobem uszczelnienia. Najtańsze SH kosztują w każdym sklepie rowerowym około 12 pln za komplet. W tym miejscy moim zdaniem nie ma co rzeźbić. Brać co jest w sklepie.

Niestety nie masz racji, do mojej tylnej przerzutki alivio 2005 kupiłem komplet kółek shimano za 10zł i nie pasowały bo były za szerokie.

Niestety nie masz racji, do mojej tylnej przerzutki alivio 2005 kupiłem komplet kółek shimano za 10zł i nie pasowały bo były za szerokie.

w takim razie Amra, jaką masz przerzutkę? Generalnie jak możesz to zdejmij tą przerzutkę i udaj się z nią do sklepu rowerowego. I tak powineneś zdjac do wymiany kółeczek. Chyba że chcesz na upartego kupić via internet.

thomash - aż nie chce mi się wierzyć. Przecież wózki przerzutek mają chyba takie same. Chyba ze jest różnica między przerzutkami dedykowanymi na 8sp (tak jak Alivio i poniżej) a tym co wyżej alivio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...