Radoslav Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam. Właśnie... parę godzin temu (40 km temu) zakupiłem wyżej wymieniony amortyzator. Kosztował 399zł w tym montaż (pozdrowienia dla ekipy z Rock Shox Wrocław ). To mój pierwszy test, więc bądźcie wyrozumiali. Specyfikacja (dane wg producenta): skok: 80 mm sprężyna: stalowa golenie dolne: magnezowe golenie górne: stal 4130 korona: aluminium 6061T6 rura sterowa: stal waga: 2418 g kolor: czarny Po przejechaniu 40 km (póki co) jestem zadowolony. Amortyzator "buja" się dosyć kiedy jadę na stojąco, kiedy siedzę nie zauważyłem tego. Pracuje bardzo dobrze... jeździłem po schodach, dziurach.. po czym tylko się dało, żeby zobaczyć jak pracuje i jak na sprzęt za te pieniądze jestem zadowolony. Zobaczymy kiedy zrobię więcej kilometrów. Foty: PS Zdjęcia robiłem z komórki więc wybaczcie tą jakość.
bartekgib Napisano 13 Kwietnia 2007 Napisano 13 Kwietnia 2007 Gdyby nie naklejki - powiedziałbym, że to XCM z 2006 r. No ale nie przeszkadzam - pisz test. Pozdrawiam !
Adik Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 Radoslav....... napisz cos wiecej o tym darcie.... Też planuję go kupić i waham się pomiedzy starym axonem.... Dart niby miał być lepszy od judy czyli czekamy na twoje sprawozdanie
Carbon Napisano 24 Maja 2007 Napisano 24 Maja 2007 gdyby nie ta waga..... co prawda dla jednych ma ona 2 rzedne znaczenie ale jak dla mnie prawie 2,5 kg za amor do xc z 80mm skokiem to za duzo. Co do ww porownania bralbym axona, i tez go zamierzam kupic.
Rekomendowane odpowiedzi