auschtagen Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam,jak w temacie prosiłbym o pomoc w odnalezianiu sklepów na terenie Krakowa w których byłaby możliwość przymiarki butów,nie ukrywam ze mam na oku (internet) interesujący mnie model w bardzo przystepnej cenie lecz w ciemno nie mam zamiaru rozmiaru brać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 hmmm w krakowie to Ci nie specjanie powiem bo nie wiem ale mogę pomóc ja swoje 121 kupiłem o tu http://www.allegro.pl/item184971972_nowe_b...d_k_sport_.html i sobie podjechałęm przymierzyłem wybrałem i spoko teraz zależy czy masz jakieś taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 ja kupowalem swoj model 120(czyli poprzednik)jakies dwa lata temu w ando na madalińskiego mieli troche tego do wyboru mozesz tam sprobowac PS. zreszta to nie musi byc ten konretny model moze byc byle jaki shimano jak znajdziesz swoj rozmiar to kup taki sam w poszukiwanym modelu i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archipelago Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Podpinam się do tematu, pomimo iż dosyć jest dosyć stary. Gdzie mogę przymierzyć buty Shimano M086 w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.