Kosmita Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Witam. Bardzo proszę o opinie nt. pedałów TIME XE :wink: PS. Proszę nie sugerować zakupu innych pedałów - mam już jedne TIME'y, a w/w mają być do drugiego roweru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosmita Napisano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Odświeżam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 time'y sa malo popularne, wiec mozesz sobie odswiezac ;-) Ja mam XS'y i jestem zadowolony, XS to XE z regulacja, wiec generalnie to samo. Gdzies na forum jest juz watek o time. Opinie raczej pozytywne, wady podobno szybko zuzywajace sie bloki. Nie zauwazylem jeszcze u siebie jakiegos szczegolnego zuzycia. Dobrze trzymaja noge, szybkie i pewne wpiecie i wypiecie. Brac i sie nie zastanawiac, potem ewentualnie samemu watek napisac i popularyzowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.