Kryniu Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 jeżeli jest ktoś ze Swarzędza lub z okolic ,a najlepiej z Nowej Wsi jak ja -to proszę o odzew -wiem ,że przezd awarią forum ktoś się odezwał z Mielżyńskiego- może będzie okazja gdzieś razem wyskoczyć - najczęsciej śmigam na Maltę popołudniami lub w weekendowe poranki ,ale bardzo chętnie pojadę w innym kierunku w miłym towarzystwie. A propos wybierających się nad Lednicę w weekend - to w którym miejscu nad Jez.Swarzędzkim się spotykacie?
jędrek107 Napisano 11 Kwietnia 2007 Napisano 11 Kwietnia 2007 Witaj Kryniu wiec jest to miejsce na ognisko tam gdzie jest ten daszek tak mniej więcej w połowie jeziora,zapraszamy.
Kryniu Napisano 12 Kwietnia 2007 Autor Napisano 12 Kwietnia 2007 Czy mamy kolegi oczekiwać? na 96,8% tak
lukq84 Napisano 2 Czerwca 2007 Napisano 2 Czerwca 2007 Witam. Ja jestem z Kobylnicy - 4 km od Swarzędza. Można się kiedyś umóić w większej grupie na rower Pozdrawiam
Kryniu Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Napisano 2 Czerwca 2007 looknij tu : http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=27244 i wszystko jasne - wątek obok - jak jutro jesteś dyspozycyjny to zapraszamy
TocaS Napisano 4 Czerwca 2007 Napisano 4 Czerwca 2007 ja prawie co tydzień jestem w nowej wsi u kuzaja w odwiedzinach, a jak nie odwiedziny to sprint 30 km rowerem
Diensdale Napisano 1 Sierpnia 2007 Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja jestem z antoninka. Generalnie dosc czesto przez Swarzedz przejzdzam, a ostatnio wieczorami na malcie kolka krece
rowerzystka Napisano 1 Sierpnia 2007 Napisano 1 Sierpnia 2007 Wierzenica - 2 km od Kobylnicy i 6 od Swarzędza.
Kryniu Napisano 1 Sierpnia 2007 Autor Napisano 1 Sierpnia 2007 Ja jestem z antoninka. Generalnie dosc czesto przez Swarzedz przejzdzam, a ostatnio wieczorami na malcie kolka krece Wczoraj razem kręciliśmy -tylko w przeciwnych kierunkach -nie byłem pewien czy to Ty - dlatego się obejrzałem -przecież na wiosnę razem jechaliśmy na Lednice bodajże....-pozzz
Diensdale Napisano 1 Sierpnia 2007 Napisano 1 Sierpnia 2007 Wczoraj razem kręciliśmy -tylko w przeciwnych kierunkach -nie byłem pewien czy to Ty - dlatego się obejrzałem -przecież na wiosnę razem jechaliśmy na Lednice bodajże....-pozzz Jezdze na czarnym Tractionie w koszulce Authora Ja na Lednice wtedy nie jechalem. Wypadly mi pewne sprawy niestety. Mogles widziec mojego kumpla tez na Tractionie tylko, ze edycji 2004 i w czarnej koszulce XTR
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.