KuLa2030 Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Jedziemy okolo 80km (86 dokladnie ode mnie z domu ) d*** a nie 80km Najlepsze jest to że jechaliśmy dobrą droga , na liczniku już 80km a tego cholernego Ińska nie widać... Ukazał się dużo dalej niż było pisane... Chyba takie długie trasy pierw ktoś musi przejechać a potem można mówić ile... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Pozdrowienia dla Krawca, który wyznaczył trasę głównymi drogami, między innymi szosą stargardzką i dlatego wyszło mu 80km. Chętnie bym zobaczył jak jedziecie tamta trasą :> Ja samobójcą nie jestem więc pojechałem z Kulą "własną" trasą i było bardzo spokojnie, bardzo mały ruch i można było spokojnie jechać, a wyszło mi 170km, Kuli 202km. Miało być fajnie, a było jak zawsze (tak samo jak z wycieczką do Pobierowa) - chętnych masa a jadą na koniec 2 osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 30 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Najlepsze w tym wszystkim jest to że założyciel tematu pierw ogłasza wycieczkę a później rezygnuje... Było sporo chętnych na wycieczkę i pare osób juz sie deklarowało ale ciągłe zmiany/przesuwanie zniechęciło wszystkich... Pozdrawiam , do następnego razu... P.S Thomas fajnie było tyle ze w 2 osoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.