krawiec91 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Zaświtał mi ostatnio w głowie pomysł wycieczki do Ińska, taka mała wioska nad fajnym jeziorem. Jedziemy okolo 80km (86 dokladnie ode mnie z domu ), w Ińsku jemy jakiś obiad, rybka czy coś, dla twardzieli kąpiel z jeziorze , posiedzimy sobie, odpoczniemy i z powrotem. Trasa to dosc przyjemna szosa, sa tylko dwa odcinki o troche większym nateżęniu (poznańska i jeszcze jeden inny kawałek), razem może z 10km. Zapraszam wszystkich chetnych do pisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ja byłbym chętny, tylko jeżeli chodzi o niedziele to 29 kwiecień albo 6 maj mi pasuje najwcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 29 kwiecien bylby calkiem ok, to juz po egzaminach, a wypadoloby zbajerowac rodzinke ze sie do nich przygotowuje :PP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 29-ego niestety odpada, akurat bedzie fajnie zapowiadajaca sie impreza, wiec chce byc zywy na niej Ale 6 maj by mi pasowal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvoitek Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Ja też się piszę na 29. możecie mi powiedzieć jakie będzie tempo takiej wyprawy? bo należę do grona początkujących i nie chciałbym zbytnio nikogo zwalniać.. Czy będą jakieś odcinki jechane w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jeżeli sama szosa po płaskim to dobrze by było trzymać średnią 27-28km/h (w zalezności ile osób pojedzie) żeby nie było nudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Jeżeli sama szosa po płaskim to dobrze by było trzymać średnią 27-28km/h (w zalezności ile osób pojedzie) żeby nie było nudno Nocleg w insku czy od razu powrot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 18 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Z centrum wychodzi 160km w obie strony, dla mnie to będzie ok 135km, więc nie ma co brać noclegu, to jest 5-6 godzin spokojnej jazdy, więc można jeszcze przed obiadem wrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 19 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 OD razu powrót. Thomash z tym tempem to tak nie szalej nie wszyscy są takimi wymiataczami jak ty :PP Tempo dostosujemy do najsłabszego (obym to nie był ja ) i będzie dobrze , myślę ze średnia 24 jest spokojnie do zrobienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Skoro jazda będzie większą grupą to spokojnie można niezłą średnia utrzymać bo bedziemy sie zmieniać, a średnia podałem przy jezdzie po płaskiej szosie, do tego trzeba wziąć pod uwagę postoje, zwalnianie itd i już po powrocie mamy avs 26km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvoitek Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Spoko, średnią 24km/h powinienem utrzymać. Nie mam funkcji średniej prędkości na liczniku więc nie mam wyczucia w tych sprawach, ale spróbuję utrzymać tempo, a jak nie dam rady to po prostu dojadę później, albo zawrócę i problem z głowy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 OD razu powrót. Thomash z tym tempem to tak nie szalej nie wszyscy są takimi wymiataczami jak ty :PP Tempo dostosujemy do najsłabszego (obym to nie był ja ) i będzie dobrze , myślę ze średnia 24 jest spokojnie do zrobienia Spraw sobie SPD to na pewno tempo będzie równe Na dzień dzisiejszy też pisze się a na kiedy to zalezy bo są podzielone zdania... Najlepiej o tempie nie mówić , bo niektórzy się przestraszą... Trzeba wsiadać i jechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvoitek Napisano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Powiedzcie mi gdzie jest ten Ińsk? Północ czy południe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Powiedzcie mi gdzie jest ten Ińsk? Północ czy południe? http://pl.wikipedia.org/wiki/Ińsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 To jak z tym wypadem do Ińska w tą niedzielę, ilu by było chętnych ? W 100% szosa, bo slicki zakładam ? No i gdzie moglibyśmy się spotkać na prawobrzeżu i o której godzinie mniej więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jeśli do Niedzieli uda się kupć SKN-a to też się pojawie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 No i jak jedziemy ??? Bo jakoś tu ucichło ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawiec91 Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Mamy problem w TĄ niedziele odpadam. A co byście powiedzieli na jakis dzień w czasie majówki? (od wtorku do niedzieli mi pasuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Eeee...Ja wolał bym w niedziele ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Trudno, z Kulą i tak gdzieś się wybierzemy na szose w niedzielę, a majówke zamierzam i tak przejeździć całą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvoitek Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 ja proponuję Niemcy... Ja się nad tym zastanawiałem. Tam w zależności od możliwości można różny dystans zrobić, co Wy na to? Do granicy jest ok 15 km, a za to już samowolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Mogą być i Niemcy- tylko jak macie pomysł to podajcie konkretną trasę, dystans i czas, wtedy możemy jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Niemcy ?? Super pomysł... tylko jak ktoś się orientuje to tak jak Thomas powiedział do kąd ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvoitek Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 szczecin - kołbaskowo - tantow - penkun (nad jezioro) - krackow - grambow - szczecin popatrzcie sobie na google maps połowę z tego jechałem, a druga połowa jest mniej więcej tak samo prosta jak pierwsza, więc nie powinniśmy się zgubić trasa ma 80 - 100 km (wg mnie - z mapy wywnioskowałem) start 10:00 - 12:00, ja wolę 12 (piszcie co Wam odpowiada) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ja planowałem jak już do Niemiec to np do Schwedt przez Gryfino. Ale jeszcze się z Kulą zastanawiamy i prawdopodobnie jedziemy jednak w niedzielę do Ińska, a wyjazd proponuję ok 9, max 10.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.