KuLa2030 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Witam: Razem z Thomasem w tą sobotę(14.04.2007) jedziemy na objazd trasy Maratonu Gryfa Pomorskiego .Spotkanie jest przy J.Szmaragdowym o godzinie 9:00 oczywiście w Puszczy Bukowej.Jeżeli pogoda bedzie nie ciekawa przesuniemy spotkanie. Od razu mówimy ze będzie to bardzo spokojne tempo , gdyż do końca nie znamy trasy... Jeżeli macie jakies pomysły co do spotkania(godzina i miejsce) piszcie... a wiec jest wszystko jeszcze do ustalenia... pzdr. :surprised: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamicki Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Mam pomysł co do godziny. Proponuję 12oo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwiutki Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Bedzie ktos z forum startować w Gorzowie albo Barlinku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Znajdą się chętni na start w pozostałych maratonach z cyklu . A jeżeli chodzi o godzinę to tak jak pisał Kula, lub 10.00 ale to już jest późno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Znajdą się chętni na start w pozostałych maratonach z cyklu . A jeżeli chodzi o godzinę to tak jak pisał Kula, lub 10.00 ale to już jest późno Jak do soboty bede mial gotowy rower to jade z wami i moze jeszcze moj koles zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja będę startował w całym cyklu Gryfa, tak jak w roku ubiegłym. Niestety nie przyjadę na objazd trasy ze względu na odległość 200 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 11 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Mam pomysł co do godziny. Proponuję 12oo. 12 za późno... a tak jak thomas napisał 10 będzie dobrą godziną Bedzie ktos z forum startować w Gorzowie albo Barlinku? Jak wszystko będzie dobrze to mam nadzieje że tez sie pojawie Mam zamiar zaliczyć cały cykl Gryfa ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Drobna zmiana - startujemy w sobotę o godzinie 10.30 ze szmaragdowego, spotykamy się przy samym jeziorku. Najlepiej bądźcie trochę wcześniej żeby nie trzeba było czekać na spóźnialskich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Bedzie ktos z forum startować w Gorzowie albo Barlinku? Ja, ja, ja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
staniolbiker Napisano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2007 Ja też mam koncepcję, żeby wystartować w całym cyklu i będę się starał, żeby to sie udało Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Drobna zmiana - startujemy w sobotę o godzinie 10.30 ze szmaragdowego, spotykamy się przy samym jeziorku. Najlepiej bądźcie trochę wcześniej żeby nie trzeba było czekać na spóźnialskich. Rozumiem ze 10.30 Szmaragdowe to aktualna godzina odjazdu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KuLa2030 Napisano 13 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Yes Sr. o wszelkich zmianach będziemy informować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Tak jutro 10.30 Szmaragdowe - nada aktualne i nic nie może nam przeszkodzić. Proponuję przyjechać trochę wcześniej, spotykamy się przy jeziorku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Czytam forum Gryfa i widzę, że przebieg trasy maratonu zmienia się nieustannie. Może to i dobrze, bo będą równe szanse dla wszystkich: miejscowych i przyjezdnych z daleka. Jak dla mnie to mogłaby być ubiegłoroczna trasa z Binowa. Miałbym wtedy punkt odniesienia w wynikach i postępach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Nie tylko Tobie srednio pasuje nowa formula, bardzo duzo osob narzeka na nowy dystans i nowa baze. W Binowie bylo sporo miejsca i ten klimacik, nie mowiac juz o porownywaniu wynikow. Znowu bede musial na nowo zapamietywac trase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Znowu bede musial na nowo zapamietywac trase Jeszcze nie wystartowaliśmy a już ją znam na pamięć i mi się znudziła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Jeszcze nie wystartowaliśmy a już ją znam na pamięć i mi się znudziła Nie badz taki cffaniak :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Przetarlem wam dzisiaj trase na jutrzejszy maraton chlopaki........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Pojawiły się jakieś dodatkowe przeszkody, a może pousuwali chociaż trochę drzew z trasy ? A Ty jutro nie startujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
celciusz Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 raczej na pierwszy rzut oka nic sie nie zmienilo jest jak bylo trasa nawet niezle oznaczona ale nie rewelacyjnie a co do startu to nie ja tylko rekreacyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xsystoff Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 raczej na pierwszy rzut oka nic sie nie zmienilo jest jak bylo trasa nawet niezle oznaczona ale nie rewelacyjnie Z tego co pamietam, to z samego rana dochodza jeszcze tabliczki, ktore z wiadomych wzgledow nie mozna ustawic dzien wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deathmount Napisano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Objazd trasy - jutro godz. 10 przy szmaragdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.