Skocz do zawartości

[odzież] Active - co o niej sądzicie?

rObO87

Rekomendowane odpowiedzi

Będąc ostatnio w Makro zauważyłem, że pojawiły się tam ciuchy rowerowe marki Active.

Były to spodenki, koszulki i kurtki na deszcz. Co sądzicie o tej marce? Zastanawiam się nad tą kurtką na deszcz. Zrobiona jest ona z żółtego oczo######nego koloru, od wewnątrz siateczki, ogólnie sprawia wrażenie oddychającej.

Taka ciekawostka: jakoś nikt nie interesował się spodenkami, ciekawe czemu? :twisted: (spodenki z wkładką)

• 2 tygodnie później...

Wrzucam kilka fotek wraz z krótkim opisem :

Koszulka: cena 36 z groszami, przewiewna, z tyłu trzy kieszonki, dołem obszyta taśmą z gumką, rękawy raczej luźne. Wygląda solidnie poza pojedynczymi wystającymi nitkami pozostałymi po procesie produkcji, chwila zabawy nożyczkami i po sprawie. 100% poliester. Jak za tą kasę to dla mnie bomba , zwykły t- shirt tyle kosztuje.

dscf3270oo0.th.jpg dscf3275ww7.th.jpg dscf3279hw7.th.jpg

Spodenki: cena 48,68 , całkiem wygodne, szelki z siatki (na foto nie widać), wkładka jednolita, materiał 82% poliester,18% elastan

dscf3283fg9.th.jpg dscf3284sh7.th.jpg dscf3286ze4.th.jpg dscf3293pw4.th.jpg

Jako, że używam dopiero od niedawna (spodenki trochę dłużej) to na temat wytrzymałości póki co niewiele mogę powiedzieć.

Koszulek takich jak z postu omena nie widziałem w Rzeszowskim makro, a kamizelka - bezrękawnik wygląda na żywo dużo lepiej niż na fotach w ofercie.

kurtka - 60,99

spodnie długie z wkładką - 73,19

spodenki krótkie z wkładką (z szelkami lub bez szelek) - 48,68

spodenki krótkie z wkładką "luźne" -79,29

koszulka - 30,49

tego w Macro bielany Warszawa nie widziałem ... a szkoda, koszulka jest tańsza niż na metce, kosztuje 36zł z groszami ;)

Spodenek krótkich - tych luźnych też nie widziałem, gość z obsługi twierdził że szybko się rozeszły. A co do koszulek to za ok. 30 była taka żarówiasto zielona, ta szaro pomarańczowa ok. 36. Co do cen na metkach to tam często się zdarza np. przy butach , że cena na czytniku i przy kasie jest nisza niż na metce i półce i wcale nie chodzi o to że tu jest brutto a tu netto :)

Spodenek krótkich - tych luźnych też nie widziałem, gość z obsługi twierdził że szybko się rozeszły. A co do koszulek to za ok. 30 była taka żarówiasto zielona, ta szaro pomarańczowa ok. 36. Co do cen na metkach to tam często się zdarza np. przy butach , że cena na czytniku i przy kasie jest nisza niż na metce i półce i wcale nie chodzi o to że tu jest brutto a tu netto :)

no własnie ... szkoda bo takie by mnie interesowały ... musze poszukac czegos do 100zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...