rObO87 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Będąc ostatnio w Makro zauważyłem, że pojawiły się tam ciuchy rowerowe marki Active. Były to spodenki, koszulki i kurtki na deszcz. Co sądzicie o tej marce? Zastanawiam się nad tą kurtką na deszcz. Zrobiona jest ona z żółtego oczo######nego koloru, od wewnątrz siateczki, ogólnie sprawia wrażenie oddychającej. Taka ciekawostka: jakoś nikt nie interesował się spodenkami, ciekawe czemu? :twisted: (spodenki z wkładką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
auschtagen Napisano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Heh mam koszulkę z tego świecącego materiału i po 200km spisuje się całkim dobrze,nie powiem o niej źle.Dużym plusem jest wentylacja,zero potu pod spodem,zobaczymy co po całym sezonie z niej zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razzel Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 A jak cenowo wygladaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 26 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 ta kurtka to jakieś 60 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryf222 Napisano 26 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 kurtka - 60,99 spodnie długie z wkładką - 73,19 spodenki krótkie z wkładką (z szelkami lub bez szelek) - 48,68 spodenki krótkie z wkładką "luźne" - 79,29 koszulka - 30,49 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiubik Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 spodenki krótkie z wkładką (z szelkami lub bez szelek) - 48,68 hoho, cenne info, lecę do Makro może jutro. jakie są kolorki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryf222 Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Tylko czarne z niewielkimi szarymi wstawkami po bokach i z odblaskowym logo "active" na nogawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopiki Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Byłem dzisiaj w makro i wahałem się czy nie kupić tych spodenek, całkiem fajne i nawet oryginalne szycie (szwy zewnętrzne). Ciekawe jak z trwałością, bo na pierwszy rzut oka wyglądały przyzwoicie (jak na cenę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HomerWells Napisano 2 Maja 2007 Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Koszulki Active są też w Go-Sporcie tyle tylko, że kosztują trochę więcej około 49 zł. Sam się zastanawiam czy sobie czegoś takiego nie kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Przeglądałem oferte Makro i zauważyłem, że pojawiły się chyba nowe modele koszulek :030: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 http://images20.fotosik.pl/297/2a4e2534f97949a6med.jpg <--- pewnie Ci chodzi o ta oferte? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 3 Maja 2007 Autor Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Dokładnie Chyba się skuszę :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 w przyszłym tygodniu pojade se to oblukac, ciekawe czy długie spodnie maja z szelkami i pampersem, bo takie by mi sie przydałyy. ;D i druga koszulka. sie zobaczy.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryf222 Napisano 3 Maja 2007 Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Mają długie spodnie z szelkami i pampersem, to właśnie takie za 73 z groszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryf222 Napisano 6 Maja 2007 Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Wrzucam kilka fotek wraz z krótkim opisem : Koszulka: cena 36 z groszami, przewiewna, z tyłu trzy kieszonki, dołem obszyta taśmą z gumką, rękawy raczej luźne. Wygląda solidnie poza pojedynczymi wystającymi nitkami pozostałymi po procesie produkcji, chwila zabawy nożyczkami i po sprawie. 100% poliester. Jak za tą kasę to dla mnie bomba , zwykły t- shirt tyle kosztuje. Spodenki: cena 48,68 , całkiem wygodne, szelki z siatki (na foto nie widać), wkładka jednolita, materiał 82% poliester,18% elastan Jako, że używam dopiero od niedawna (spodenki trochę dłużej) to na temat wytrzymałości póki co niewiele mogę powiedzieć. Koszulek takich jak z postu omena nie widziałem w Rzeszowskim makro, a kamizelka - bezrękawnik wygląda na żywo dużo lepiej niż na fotach w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 kurtka - 60,99spodnie długie z wkładką - 73,19 spodenki krótkie z wkładką (z szelkami lub bez szelek) - 48,68 spodenki krótkie z wkładką "luźne" -79,29 koszulka - 30,49 tego w Macro bielany Warszawa nie widziałem ... a szkoda, koszulka jest tańsza niż na metce, kosztuje 36zł z groszami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gryf222 Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Spodenek krótkich - tych luźnych też nie widziałem, gość z obsługi twierdził że szybko się rozeszły. A co do koszulek to za ok. 30 była taka żarówiasto zielona, ta szaro pomarańczowa ok. 36. Co do cen na metkach to tam często się zdarza np. przy butach , że cena na czytniku i przy kasie jest nisza niż na metce i półce i wcale nie chodzi o to że tu jest brutto a tu netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pwe Napisano 8 Maja 2007 Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Spodenek krótkich - tych luźnych też nie widziałem, gość z obsługi twierdził że szybko się rozeszły. A co do koszulek to za ok. 30 była taka żarówiasto zielona, ta szaro pomarańczowa ok. 36. Co do cen na metkach to tam często się zdarza np. przy butach , że cena na czytniku i przy kasie jest nisza niż na metce i półce i wcale nie chodzi o to że tu jest brutto a tu netto no własnie ... szkoda bo takie by mnie interesowały ... musze poszukac czegos do 100zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopiki Napisano 12 Maja 2007 Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Też kupiłem taki komplecik jak na zdjęciach wyżej bo mi się spodobał, mimo że to typowy makrokesz Spodenki całkiem przyzwoite, cena także... zobaczymy ile wytrzymają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.