juzwa Napisano 26 Maja 2008 Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Cóż, dorzucę dla ścisłości... obskoczyłem parę sklepów we Wrocławiu, nigdzie o takiej przelotce pod pancerz zwykły nie słyszeli... aż się okazało, że takie elementy powinny były być dołączone do ramy i starczyło przycisnąć w sklepie aby je sprowadzili. No i w końcu po dwóch tygodniach ścigania jest komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowix1 Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Nie wiem już sam - albo są różne wagi tych ram albo nie wiem co się dzieje bo moja biała el norte w rozmiarze 21 z hakiem i sterami to 1954 g na naprawdę dokładnej wadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 a porównywałeś z czymś realnie sprawdzonym czy "z zawsze wiarygodnymi danymi producenta"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.