MtbMaciej Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam 28kwietnia Wybieram się do rabki z rowerem górskim i potrzebuję jakieś mapy i gdzie można dobrze poszaleć w Terenie.Z góry Dzięki POZDRAWIAM..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 9 Kwietnia 2007 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Na wstępie przeczytaj regulamin i stosuj się do niego w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 to jedno z moich ulubionych miejsc........ proponuje trase na Turbacz. To jest calodniowa wycieczka, sama wspinaczka jest fantastyczna no a ponad polgodzinny zjazd tez zapada w pamiec. szlak czerwony ul. dietla/polna Krocej mozna sie wybrac na Lubon, szlak niebieski od ulicy Slonecznej. po wiecej na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QWEY564 Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 fajny teren jest na tej górze gdzie jest "antena"(nie wiem jak się ona nazywa) i nawet. nawet na grzebieniu(bylem tam raz na spacerku i chyba było ok) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riker Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 http://www.mapa.rabka.pl/index.php?lang=pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanonier Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Nie chcę się wyodrębniać ale może napiszę coś co może się przydać komuś w przyszłości : Od lat mam okazję jeździć w okolicach Rabki, Szczawnicy, Nowego Sącza, Krynicy (Gorce, Beskid Sądecki, Pieniny) i uważam, że najładniejszym z wymienionych rejonów do jazdy jest Szczawnica... W Rabce spędzam przeważnie jakąś część wakacji bo mam rodzinkę i ja pochodzę z tamtych rejonów ale i tak uważam, że okolice Szczawnicy są duuużo ładniejsze i ciekawych tras można znaleźć duuużo więcej. Jeśli się chce można zajechać na wymieniony Turbacz od drugiej strony przez Ochotnicę a powrót przez piękną Halę Gorcowską. To jest tylko moje skromne zdanie bo mogę porównać te tereny bo jeżdżę po nich od lat ale decyzje każdy podejmuje sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horb Napisano 14 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2007 Witam Najprościej będzie chyba kupić jakąś mapę. Swoją drogą zupełnie nie rozumiem turystów w górach zerkających na cudze mapy. Polecam coś takiego: http://www.compass.krakow.pl/index.php?p1=...p4=0&p5=163 Pozdrawiam Horb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MtbMaciej Napisano 16 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam Byłem NA Turbaczu i na Maciejowej i Na Starych Wierchach Oto Film Z Zjazdu http://youtube.com/watch?v=9LbvqKgK70Y Było Zaje....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.