bert Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Witam mam mały problem planuje zmienić kierownicę z giętej FSA na prostą wpadła mi w oko cenowo i miejscowo (Kraków) kierownica firmy boplight dokłądnie taka: http://www.allegro.pl/item183293855_nowa_k...4_146gram_.html i tu rodzi się kilka pytań 1. czy taka kierownica wytrzyma moje "skromne" 80 se sporym chakiem 2.opinie please od ewentualnych posiadaczy Dzięki z góry za odpowiedzi P.S. nie mogłem znaleźć postów na ten temat (a wydaje mi się że były) może źle szukałęm może jakieś pokasowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ja też mam "skromne" 80 ze sporym hakiem i dzisiaj kupuję tą kierownice. Wytrzyma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 10 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dzięki za optymizm chyba też się na nią zdecyduje. Miałem wątpliwości gdyż ta kiera FSA którą teraz mam jest ok 2x cięższa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.