Skocz do zawartości

[kask] do jazdy po lesie

Kaski Giro & Bell  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktory model kasku bys wybral/a ?;] ( odnosniki od cyferek w poscie )

• 1
      5
    • 2
      14
    • 3
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
3- najładniejszy moim zdaniem :D

Ja mam tego Bella niespełna rok. Niby spoko, wygodny lekki, ale wytarły mi się ząbki w regulacji... (może za dużo nią kręciłem, może felerny egzemplarz)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Zdecydowanie INDICATOR sam w nim jezdze co prawda od niedawna ale jest za######isty mozesz mnie wnim spotkac gdzies w zabrzu i nie potrzeba nic wiecej no chyba ze chce sie wydawc wiecej kaski POZDRO

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ja miałem na głowie Bell i Indicatora w jednym z sklepów sieci inter sport polecam indicatora ale najlepiej przymierzyć na sobie ja brałem idicatora ponieważ bell według mnie uciska bardziej po bokach a indicator na całym obszarze głowy więc wybrałem idicatora ale to była moja łepetyna a każdy ma inną więc lepiej przymierz co do wentylacji w indicatorku jest ok nie poci mi się zbytnio głowa choć wiadomo jak jest +30 to i klima w kasku nie pomoże :D

Napisano

Witam. Ja mam Lazera Revolition, ma dobra wentylylacje, jest lekki, kosztuje około 180zł, głosowałem na kask z numerem 3 ponieważ będzie miał najlepszą wentylacje, ładnie wygląda. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...