bartekgib Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Witam ! Poszukuję fajnych filmów o typowym enduro. Najlepiej jakieś długie zjazdy i piękne krajobrazy, ale także fajne trasy. Szukam, ale nie moge znaleźć. Na pewno wiele osób chciałoby zobaczyć takie filmy - łącznie ze mną. Mogą być tytuły, mogą być linki np. do YouTube, mogą być linki do ściągania - ale w grę wchodzą tylko linki działające i pewne co do bezpieczeństwa. Z góry DZIĘKUJĘ i Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
specjalized Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 nie znam takich filmów... chętnie też bym taki obejrzał z tego co pamiętam to fajne krajobrazy są na Earthedzie 3 europa oraz na Krankedzie 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 20 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Proszę bardzo http://www.petefagerlin.com/ klikać na video i gotowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Alvaren, tylko że stronę trzeba otworzyć w IE bo przy mozilli każdy filmik "ważył" tylko kilka kb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Na moim FF 1.5.0.11 wszystko jest ok [2.0 nie lubie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartez23 Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam ! I ja dorzucę link http://www.mtbbritain.co.uk/helmet_camera_video.html super zjazdy, piękne krajobrazy i czasem gleby pzdr. Bartez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Filmiki które podał Alvaren mają moją rekomendację Super są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 KATSU to chyba coś masz nie tak z mozillą bo u mnie jest oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.