Szczavik Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Witam! Jak w temacie - szukam ludzi z którymi można by się bryknąć gdzieś w gorce lub beskid wyspowy lub ewentualnie spotkać się na szczycie, wypić piwko(oczywiście bezalkoholowe:P) :wink: Jestem z Mszany Dolnej, a więc pogranicze Beskidu Wyspowego i Gorców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-13 Napisano 2 Lipca 2007 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 hej! Jestem z okolic Szczecina i pod koniec lipca planuje wybrac sie z kolegą do Krościenka. Jakie trasy polecasz? Dwa lata temu bylismy tam juz i planowaliśmy Turbacz czerwonym szlakiem od strony Krościenka, skończylismy na przełęczy knurowskiej. Było miło ale czy nie lepiej pokonać tą trasę w odwrotną stronę? I jak to jest z jazda pa szlakach pieszych w Popradzkim Parku? Czy sa w ogóle przejezdne dla rowerów? Z góry dzieki za odpowiedź. A tak poza tym bardzo miło wspominamy z kumplem trase z Lubomierza do Zabrzeża Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajtom Napisano 27 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Nie chcę odkopywać topiców, ale może taka informacja komuś się przyda - trasa czerwonym szlakiem na Turbacz jest bardzo sympatyczna, ale faktycznie trzeba uzbroić się w cierpliwość przed wyjazdem na przełęcz knurowską. Później odcinkiem który najbardziej daje popalić jest podjazd pod Kiczorę, a to ze względu na korzenie wystające tak wysoko i w takiej ilości że nie sposób tam jechać. Później już delikatnie pokonujemy kolejne zjazdy i podjazdy, żeby po wyjechaniu na Halę Długą napawać się widokiem schroniska górującego nad okolicą i perspektywą wypicia zimnego piwa (bezalkoholowego oczywiście ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darty24 Napisano 16 Maja 2010 Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Zapraszam wszystkich do śledzenia krakowskiego forum enduro69.pl Organizujemy sporo wyjazdów, zazwyczaj łikendowych w rejony Beskidu makowskiego i wyspowego. Wystarczy śledzić tematy... Zapraszam, P.S: Mój log e69 - cycolas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.