Skocz do zawartości

[hamulce] czy Sram robi jeszcze v-ki pod wlasna nazwa?

Xsystoff

Rekomendowane odpowiedzi

Daj sobie spokój ze Sramami - gną się bolce które wchodzą w otwory przy piwotach, a sprężynki tracą moc, i między innymi dlatego pozbyłem się Sramów 9.0 na rzecz Avidów SD SL

Nie ma co przeplacac za SLki. Kup sobie Single Digit 7. Duzo lepsze od sramow 7.0.

pzdr

• 4 miesiące temu...

Polecam polaczenie avid sd7 na trojkolorowych klockach bbb - jak na moj gust smiga lepiej niz na oryginalnych klockach.

Zgadzam sie z Rulez`em. W tym tygodniu widzialem przy serwisie jak zniszczone byly te bolce, ktore wchodza do ramy. Trzeba bylo 'dorobic' nowe

[...] widzialem przy serwisie jak zniszczone byly te bolce, ktore wchodza do ramy. Trzeba bylo 'dorobic' nowe

W jaki sposob "oni" to psuja? chyba sprezyny naciagaja za mocno albo nie wiem, mlotkiem po nich wala... ja mam w swoim rowerze 6lat juz v-ki 7.0 sram'a i ani sie nie wyginaja ani nic nie jest zniszczone. A w nawiazaniu to wczesniejszych postow to jedno co sie wygina to piwoty na ramie albo widelcu jak boostery posciagam.

niech se bedzie co se chce, ale to co sram zrobil pod swoim wlasnym logiem jest jak dla mnie niezniszczalne i wyprzedza wszystko wyprodukowane w tym czasie o epoke

wiem co mowie, mam hamulce i naped ;d

popytaj na allegro uzytkownika o nicku bodziek, on powinien cos miec :geek:

niech se bedzie co se chce, ale to co sram zrobil pod swoim wlasnym logiem jest jak dla mnie niezniszczalne

No nieprawda, bo np Gripy Sram3 lubią się rozpaść, a jeśli chodzi o V-ki to używałem Sram9 - i zdecydowanie wolę obecne Avidy SL - dużo bardziej przemyślane i trwałe.

Choć sam używam Srama - - to nie uważam , że zawsze był "The best"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...