Kolumb Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 http://www.golub-dobrzyn.pl/?czytaj=205.php Sam jeszcze nie wiem czy uda mi się dotrzeć, ale postaram się Ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 8 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2007 Oczywiście jako mieszkaniec tego miasta zapraszam wszystkich bardzo serdeczne. Służę odpowiedzia jak by ktoś mnial jakieś pytania. Osobiscie pojawie sie na tej imprezie ale raczej w roli fotografa i osoby udostępniającej bika. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniaaaczek Napisano 9 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2007 Dystans tylko 15km ,czy to są 3 pętle po 15 km? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Dystans tylko 15km ,czy to są 3 pętle po 15 km? Zgadza się, 3 pętle po ok 5 km, trasa nie jest zbyt wymagająca, 3 podjazdy (jak będzie sucho to raczej z buta bo piaszczyste), reszta to leśne ścieżki. Wszystko ustytuowane na skarpie Drwęcy, przy rzece może być trochę błotka. Bardzo sympatyczna imprezka, byłem w zeszłym roku. Za wpisowe dostaje się herbatkę i porządną michę jedzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moniaaaczek Napisano 10 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 No coż... skoro taki mały dystans,to do domu będzie trzeba wrócić na rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Właśnie jestem po drugim etapie tego wyścigu. Wrażenia extra. przez 2 kółka (a trzeba było zrobić 3) byłem na 2 miejscu lecz na 3 kole opuściło mię szczęście i złapałem kapcia. ogólnie fajnie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 24 Maja 2007 Udostępnij Napisano 24 Maja 2007 A ja zaliczyłem glebę i skrzywiłem koło ale jakoś dojechałem do mety. Pech się niestety czasami zdarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artro219 Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 W przyszłym roku tez organizujecie podobna impreze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 To pytanie raczej do OSiR w Golubiu, ale pewnie coś zorganizują, można tak zakładać dopóki Kierownik jest ten sam. Ale jak na razie to można wpaść na maraton 06.10.07 r. tu link http://www.mtb.golub-dobrzyn.pl/ Można się już zapisywać, a z Włocławka to rzut beretem. W zeszłym roku też był i było fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rszturo Napisano 26 Września 2007 Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Wiadomość ze strony maratonu. "Objazd trasy II Maratonu MTB - Golubska Starówka dla wszystkich chętnych odbedzie się 30.09.2007r. / niedziela/. Zbiórka chętnych o godz. 11.00 na Stadionie Miejskim przy ul. Sportowej 8 w Golubiu-Dobrzyniu." Ja ruszam z Lubicza ok godz 9.45. Jak ktoś chętny to czekam 5 min na skrzyżowaniu przed mostem jadąc od strony Torunia. Wycieczka będzie bardzo lajt ale dystans ok 120 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.