Woody Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 Mam pytanie czy ta firma jest dobra? Ma bardzo lekkie komponenty, zastanawiam sie czy wytrzymałe i czy się na nich nie zabije czy warto kupować?
Biera Napisano 6 Kwietnia 2007 Napisano 6 Kwietnia 2007 z tego co wiem to bardzo dobra corrateci super bow na tym stawiali.
Woody Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Napisano 7 Kwietnia 2007 z tego co wiem to bardzo dobracorrateci super bow na tym stawiali. Kiera i mostek 290g (po 145) nie zlamie sie, będzie to bezpieczne do xc?
Sixer Napisano 7 Kwietnia 2007 Napisano 7 Kwietnia 2007 z tego co wiem to bardzo dobracorrateci super bow na tym stawiali. Nie tlko Super Bowa, ale w ogóle prawie wszystkie modele Corratecków czy jak to sie tam odmienia :lol:
cup Napisano 9 Kwietnia 2007 Napisano 9 Kwietnia 2007 Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć że ich mostki są super, mimo minimalnej masy wytrzymuje moje 90kg obciążenie
renko Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 to produkcja wlasna corrateca:) jak kazdej innej firmy praktycznie czesci typu kiera, sztyca, mostek. a ze dawali toto do drogich rowerow, to pewnie nie jest z tym zle:)
Gość Napisano 10 Kwietnia 2007 Napisano 10 Kwietnia 2007 to produkcja wlasna corrateca:) jak kazdej innej firmy praktycznie czesci typu kiera, sztyca, mostek. a ze dawali toto do drogich rowerow, to pewnie nie jest z tym zle:) Moze sie myle.Corratec jest niemiecki,Zzyzx jest amerykanski i chyba jeszcze nie zostal wykupiony przez Corrateca,wiec CHYBA nie jest to produkcja wlasna.
renko Napisano 12 Kwietnia 2007 Napisano 12 Kwietnia 2007 a to przepraszam. bylem przekonany, ze toto dziala jak np. kbix i kelly'sy czy gid i ghost.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.