Pulse Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam, Tak sobie planuje rozne "mody" i chcialem sie upewnic czy moge zalozyc tarcze do tej pory bylem przekonany ze moge, ale mowiac szczerze nie widze w piescie otworow do przykrecenia tarczy. Chcialbym sie upewnic czy w Magnusie '06 istnieje mozliwosc montazu hamulcow tarczowych? przyjrzalem sie bardziej piasty M530 wiec chyba nici z tarczy. Nie wiem teraz jak to sie stalo bo na stronie Kelly's a jest ze 2006 magnus mial piasty centerlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pudeleQ Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Piasty centerlock nie ma otworów do przykręcenia tarczy, tarczę przykręca się jednym duzym pierścieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Jak masz piasty Deore M530 to będziesz musiał je wymienić na coś pod tarcze. Nie wiem na jakiej stronie czytałeś o CL ale we wszystkich sklepach jest tylko "piasty: Deore" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pulse Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Nie wiem na jakiej stronie czytałeś o CL ale we wszystkich sklepach jest tylko "piasty: Deore" na stronie Kelly'sa Kelly's No nic w taki razie przejde przez slynne Avid SD 7 a jakby to nie wystarczylo to zmienie piasty, chociaz sadzac po ocenach avidow moze nie bedzie takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.