Maki Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Mam taki problem, przy zmianie biegów by łańcuch przeskoczył na większy blat musze mu w tym pomóc lekko przyciskając dźwignie manetki (ale nie za mocno by nie załapało kolejnego biegu) Czemu tak się dzieje. Regulowałem już przerzutkę i nic. Mam XT 2006. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Na pierwszy rzut oka - po prostu za słabo napięta linka. Wykręcaj regulatorek przy przerzutce lub manetce po jednym kliknięciu aż do skutku. Jeśli nie poskutkuje, zobaczy się, co dalej. Pozdrówko na początek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maki Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 To co piszecie to już robiłem kilka naście razy i nic. Czy to może być spowodowane luzami przerzutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uchmanek Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 jest to mozliwe, ale moim zdaniem po prostu nie wyregulowales sprzetu nalezycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.