WojteK! Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Witam. Chcialbym żebyście mi doradzili jakies rękawiczki rowerowe do 35-40zł. na razie mam upatrzone Author Master i Accent Trekker, a moze są jakies lepsze od tych. Słyszałem ze Author'y mocno chłoną pot i potem to brzydko pachnie... Zamieszczajcie swoje propozycje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 6 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Ja zakupiłem ostatnio rękawiczki kellysa: http://allegro.pl/item180668853_rekawiczki..._wyprzedaz.html Na razie nie wiele mogę o nich powiedzieć ponieważ przejechałem w nich około 30 km. Po tym dystansie mogę powiedzieć ,że mają dobry chwyt oraz są przewiewne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 7 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 hmm... nom, słyszałem ze Kellys'y tez są dobre, a moze macie jeszcze jakies inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 7 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Ja mogę polecić rękawiczki marki B-Skin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemekc1 Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ja kupiłem te same Kellysy o których mówi Nasti. Po około 50-60KM brak śladów używania, jak zaznaczył wcześniej są dosyć przewiewne, więc będą wygodne na lato. Uchwyt znacznie się poprawił (ręce się nie ślizgają) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 12 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 własnie zakupiłem te Kellys'y i jak przyjda to napisze jak sie sprawuja na moich rękach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slasher Napisano 12 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Ja także szukam rękawiczek na rower. Jeżdżę xc ale zastanawiam się nad rękawiczkami z palcami. Jakieś konkretne modele polecacie. Zależy mi aby były lekkie, nie były sztywne oraz nie chłoneły potu. Ewentualnie, możecie mnie spróbować przekonać na jakieś fajne rękawiczki bez palców :> Moje aktualne Accenty czekają na następce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nasti Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 Fajne to znaczy za ile kasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 13 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2007 O palczastych zbyt wiele powiedziec nie moge, ale mam Kelly's KG-502 i sa naprawde super. Bardzo poprawiwja chwyt. (uratowaly mnie kilka razy przed wyrwaniem kierownicy podczas ostrzejszego zjazdu). Sa komfortowe (zel sie nie przesowa i nie ubija) i pozadnie wykonane. Maja ladny wzor i kolorystyke (ale to kwestia gustu). slasher jesli szukasz czegos na lato, to po co Ci pelne palce? Do XC pelne pace raczej nie przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg_PL Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Witam jakie lepiej wybrać rękawiczki do XC z palcami czy bez ? do około 50 zl Mam dźwignie dual controle więc myślałem nad tymi troszke drogie ale czy się opłaca ? http://www.mbike.pl/product_info.php?cPath...products_id=681 A i co wy polecacie i czy w rękawiczkach z palcami w upały nie będzie za gorąco ? (kolor najlepiej czarnobiały do krossika A4 ) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helevorn Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Cale zeszle gorace lato jezdzilem w najwieksze upaly w rekawiczkach z palcami - nie ma w zwiazku z tym zadnego dyskomfortu. Z palcami czy bez palcow? Rozne sa gusta. Ja jezdze w rekawiczkach z palcami, inni w rekawiczkach bez - tak naprawde sam musisz zobaczyc co Tobie bardziej pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gal Napisano 15 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2007 Po co zakladac nowy temat? http://www.forumrowerowe.org/index.php?showtopic=27865 Prosba do moderatora od polaczenie tematow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojteK! Napisano 16 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Właśnie przyszły rękawiczki, na łapce leżą iedalnie, potem napisze cos wiecej bo nie mam teraz bike sprawnego przez 2 dni i nie moge ich przetestowac w trakcie jazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg_PL Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja niewiem jaki rozmiar wziąć. Nad kciukiem to oznacza te 4 palce ? M szerokość dłoni nad kciukiem 9cm. S - szerokość 8cm M- 9cm L-10cm XL-11cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilskij Napisano 16 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Ja polecam rekawiczki kelly'sa ;] o takie: http://www.allegro.pl/item185125509_rekawi..._wyprzedaz.html bardzo ladne i wygodne Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmarcepan Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja mam rekawiczki Decathlona http://www.decathlon.com.pl/PL/Product_arb...2402/index.html niestety gabka pod nimi szybko sie 'splaszczyla' ale i tak jestem happy bo juz raz uratowaly skore na moich dloniach. Dodatkowo dosyc przewiewne i rece sie w nich nie poca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slasher Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 W końcu zakupiłem Accent El Norte za 40zł, muszę się jeszcze przyzwyczaić do braku zapinania na rzep :> Generalnie pierwsze wrażenia pozytywne, zobaczymy jak sie będą sprawować na dłuższą metę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boberek Napisano 24 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 polecam authora kupiłem ostatnio i są rewelacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K-mil Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Ja zakupiłem ostatnio rękawiczki kellysa:http://allegro.pl/item180668853_rekawiczki..._wyprzedaz.html Na razie nie wiele mogę o nich powiedzieć ponieważ przejechałem w nich około 30 km. Po tym dystansie mogę powiedzieć ,że mają dobry chwyt oraz są przewiewne. Ja też zakupiłem właśnie przed chwilą te rękawiczki. Zapłaciłem 35 zeta ikupiłem je w Wawie w sklepie AIrBike (www.airbike.pl) - piszę o tym dlatego że zjeździłem całą Wawę żeby przez przypadek je znaleźć w tym sklepie. Przejechałem około 30 km i jest naprawdę spoko W sklepie maja całą ofertę Kelly's Napiszę jak sie sprawują po przejechaniu większej ilości kilometrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.