premier2 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 2 przednie namierzone, szukam opon na tył. Jakie były różnice między wersją XC a XC II? Bo takie na chwilę obecną znalazłem... wojtekkrakow pół 4-ro paka już masz , ale wolałbym postawić cały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swider23 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 IRC chyba nie ma polskiego dystrybutora i podejrzewam, że stąd te szopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Moja zdanie i podsumowanie : Jako uczen który nie zarabia byłem z poczatku bardzo przeciwny zakupowi opon za 149zł.. ale jednak jestem zadowolony i nie żałuje zadnej złotówki wydanej na nie. Trzymaja sie świetnie praktycznie kazdej nawierzchni i jak na moje oko nie beda sie szybko zuzywały. Generalnie gdybym miał znów kupowac opony to.. kupił bym je jeszcze raz :razz: Też kupiłem je będąc jeszcze w 3 liceum i nie żałuje! Naprawdę świetnie trzymają nawet w bardzo konkretnym błocie. Opony świetne, ale odkąd jestem w Warszawie to zmieniłem na stare Racing Raplhy coby tych nie męczyć Słyszałem, że na 2,1 się zupełnie inaczej jeździ niż na 1,95 więc kupiłem 2,1. Wiecie, że moje mają jeszcze cycki? Wagi moich: 535g przód 538g tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi