Skocz do zawartości

[koła] koło do ok 200zl na tył.

tomek_wgw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja Ci mogę sprzedać koło Supra MT Szprychy DT alpine piasta Novatec gratis dorzucam kasetę alivio 8 kolo jeżdżone w XC a jego zastosowanie to raczej extremalne sprzedam je za 210 zł koło 26" 36 dziur mało jeżdżone

Ja Ci mogę sprzedać koło Supra MT Szprychy DT alpine piasta Novatec gratis dorzucam kasetę alivio 8 kolo jeżdżone w XC a jego zastosowanie to raczej extremalne sprzedam je za 210 zł koło 26" 36 dziur mało jeżdżone

Napisano

Ja bym postawił na te koło na novatecu i accencie. Jest w bardzo dobrej cenie. Sam mam koło na identycznej piascie ale z droższymi szprychami i obręczą i wyniosło mnie 250zł. Piasta jest świetna i warto miec koło na łoż. maszynowych. ;)

Napisano

... i wyjdzie ci całkiem fajny lekki zestaw :rolleyes: {z kaset lżejsze są 5.0 ale to twój gust i ty wybierasz}

sądze że te koło z drugiego linku jest dobre - wytrzymałe i spełnia standarty ale jeżeli chodzi o jakośc to piasta jest słaba {nie twierdze że zle wykonana, tylko niezbyt dobra - jest wielka przepasc między nią a Novateciem} a obręcz vuelta polecali mi Streetowcy czyli jest wytrzymała i ciężka {nie pasująca do Xc bez szalenstw}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...